Αθλητισμός

Έμανουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Αυτό τον οδήγησε στο διαζύγιο με τους “πράσινους”

Έμανουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Αυτό τον οδήγησε στο διαζύγιο με τους “πράσινους”
Έμανουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος μπακ απομακρύνεται όλο και περισσότερο καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Έμανουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Τα τελευταία χρόνια ο Αργεντινός μπακ κατάφερε να εξελιχθεί σε σημαντικό στέλεχος για τους “πράσινους”. Επί ημερών Γιώργου Δώνη ο Ινσούα έγινε βασικός δεξιός μπακ της ομάδας και ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Για την ώρα ο Ινσούα δεν έχει υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα και η επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό παρά την κοινή επιθυμία των δυο πλευρών. Ο έμπειρος παίκτης γνωρίζει ότι με τις συνεχόμενες καλές σεζόν του είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει ένα καλό συμβόλαιο.

Χάσμα με στο οικονομικό

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών οδηγήθηκαν από νωρίς σε αδιέξοδο καθώς φάνηκε ότι υπάρχει χάσμα. Συγκεκριμένα ο ο Αργεντινός ζητούσε αρχικά 700.000 ευρώ, αλλά αυτό έχει αλλάξει μετά την έλευση του κορωνοϊού. Ο Ινσούα φέρεται διατεθειμένος να μείνει στον Παναθηναϊκό ακόμα και με το σημερινό συμβόλαιο που είναι λίγο πάνω από τις 300.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να μην δώσουν πάνω από 150.000-200.000 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο τόσο για αριστερό όσο και για δεξί μπακ. Αν ο Ινσούα δεχόταν ένα συμβόλαιο 200.000 ευρώ θα έμενε. Η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι έχει μεταφέρει την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι», την ώρα που στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια. Όπως και να έχει πάντως, οι πιθανότητες παραμονής του Ινσούα είναι ελάχιστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments