Πολιτική

Νότια Ζηλανδία: Η ατάκα του πρωθυπουργού που “έριξε” το Twitter

Νότια Ζηλανδία: Η ατάκα του πρωθυπουργού που “έριξε” το Twitter
Νότια Ζηλανδία: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για "Νότια Ζηλανδία" προκαλώντας πλήθος αναρτήσεων στα social media.

Νότια Ζηλανδία: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε χθες, Δευτέρα, την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τη σταδιακή άρση του lockdown και τη «χαλάρωση» των έκτακτων μέτρων που είχαν ληφθεί για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Η συνέντευξη μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

Ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του φονικού ιού, στις πρώτες στιγμές του lockdown, στην επόμενη ημέρα, αλλά και στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter ήταν η αναφορά του στη Νέα Ζηλανδία. Κι αυτό, διότι έκανε ένα λάθος αποκαλώντας τη χώρα «Νότια Ζηλανδία».

Αυτό ήταν αρκετό για να εξάψει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν το δικό τους tweet.

Ισχύει το πρόγραμμα της κυβέρνησης:

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός τόνισε πως το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης ισχύει στο ακέραιο: «Εκλεγήκαμε για να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις». Αυτές θα συνεχιστούν και ενδεχομένως πιο γρήγορα. «Μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε κάποιες προσαρμογές, αλλά η μεταρρυθμιστική μας διάθεση παραμένει ακέραια και ενισχυμένη». Όσον αφορά το θέμα του Έβρου ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι τα χερσαία σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία είναι απολύτως καθορισμένα. Η κοίτη του Έβρου μετακινείται, όμως, δημιουργώντας «τεχνικά ζητήματα» που αφορούν την ακριβή οριοθέτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments