Video

Γιώργος Θεοφάνους: Η συγκίνηση του μουσικοσυνθέτη για την μητέρα του

Γιώργος Θεοφάνους: Η συγκίνηση του μουσικοσυνθέτη για την μητέρα του
Γιώργος Θεοφάνους: Ο Κύπριος καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνηση του όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε για τους γονείς του και την μητέρα του, την οποία έχασε όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

Γιώργος Θεοφάνους: Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν χθες ο μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους. Ο Κύπριος καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του, τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου αλλά και στη προσωπική του ζωή. Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους γονείς του, πολύ περισσότερο στην αγαπημένη του μητέρα την οποία έχασε όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

«Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε. Δεν ήμουν ούτε 16 χρονών όταν έφυγε. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε, δεν κατάφερε να έρθει. Ήμουν δημοτικό όταν είχε αρρωστήσει. Ήμουν 12 χρονών και θυμάμαι σαν τώρα είχε καρκίνο στο μαστό και το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Δεν μας είπε τίποτα. Αυτό το λάθος που κάνουν οι γυναίκες… Η πρόληψη είναι το κυριότερο. Αποφάσισε να μην μας το πει λοιπόν. Περάσαμε τις γιορτές μαζί και μετά την Πρωτοχρονιά μπήκε για χειρουργείο. Εγώ έχω γενέθλια 9 Ιανουαρίου. Ψήσαμε λοιπόν ένα κέικ στο σπίτι και έσβησα τα κεράκια στο νοσοκομείο. Και της έγραψα αυτό το ποίημα σε μια κάρτα», εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους.

Όσον αφορά στη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είπε: «Ο πατέρας μου πρόλαβε να με δει αλλά δεν ήθελε ποτέ. Ο πατέρας μου ήταν δράκος. Δεν πέρασα καθόλου καλά μαζί του. Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Κάπου διάβαζα ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας. Αυτό που είμαστε τώρα είναι η πρόσθεση των αναμνήσεών μας. Θυμάμαι την ημέρα της κηδείας της μαμάς μου. Ήταν εκεί η μάνα της, η γιαγιά της και η αδερφή μου. Έκλαιγαν όλοι και έλεγαν “έμειναν τα παιδιά ορφανά”. Εγώ όχι. Πήγα πάνω από το χώμα και ακόμα κι όταν έφυγαν όλοι δεν έκλαιγα. Τώρα συγκινούμαι. Τότε είπα ότι αυτό θα με κάνει πιο δυνατό».

Η αναφορά του για τη συμμετοχή του στα ριάλιτι

“Όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση το 2008 δεν είχα καμία αίσθηση της κριτικής μου, αν δεν ξέρεις να διαχειριστείς την τηλεόραση σε έχουν κατασπαράξει και δεν ήξερα καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος να πω στο κορίτσι που είναι απέναντι ότι είσαι φάλτσα, θα μπορούσα να πω το είπες φάλτσα. Το έμαθα αυτό στην πορεία, σιγά σιγά μαλάκωσα, αλλά θα μπορούσα να το πω πιο ευγενικά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments