Άποψη

Η οργανωμένη παράνοια της πολιτικής ορθότητας – Στόχος οι κοινωνίες

Η οργανωμένη παράνοια της πολιτικής ορθότητας – Στόχος οι κοινωνίες
Ο Λάμπρος Καλαρρύτης, με αφορμή μια ανάρτηση του ΟΗΕ, σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr το δίκτυο της «λεγόμενης "πολιτικής ορθότητας"». Εκτιμά ότι τελικός στόχος είναι οι ίδιες οι κοινωνίες.

Ότι το δίκτυο της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητας» έχει απλώσει παγκοσμίως τα πλοκάμια του επιχειρώντας να επιβάλει έναν συγκεκριμένο κώδικα συμπεριφοράς είναι γνωστό. Το βάθος όμως της επιχειρούμενης και επαπειλούμενης αλλοίωσης της ίδιας την ανθρώπινη υπόστασης, φύσης και νόησης, δεν έχει γίνει πλήρως αντιληπτό.

Η αποκαλούμενη «πολιτική ορθότητα» είναι ένα όχημα προώθησης μίας απολύτως ολοκληρωτικής και καθολικά φασιστικής πολιτικής ατζέντας που έχει ως στόχο τον ίδιο τον πολιτισμό, τις διαχρονικές βασικές σταθερές του και εν τέλει την ίδια την ανθρωπότητα.

Ορισμένες από τις βασικές στοχεύσεις του είναι η αποδόμηση και σε τελικό στάδιο η κατάργηση της παραδοσιακής οικογένειας, του πυρηνικού στοιχείου των πολιτισμένων κοινωνιών, και των φύλων, του άρρενος και του θήλεος, δηλαδή της φυσικής τάξης. Το πρόσχημα είναι ο σεβασμός των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων, αλλά ο στόχος είναι η αντικατάσταση της κανονικότητας σε όλες της τις εκφάνσεις.

Επιχειρείται να προβληθεί ως… παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων και επιβολή «πατριαρχικού προτύπου»(το οποίο ενοχοποιείται!) η αναφορά σε άνδρα και γυναίκα, διότι κατά την εκδοχή των βλαμμένων που προωθούν όλα αυτά, το φύλο δεν είναι θέμα βιολογίας, αλλά επιλογής…

Δεν έχει σημασία τι γεννήθηκες

Δηλαδή δεν έχει σημασία τι γεννήθηκες, αλλά πως αισθάνεσαι και γι’ αυτό πρέπει να επιβληθεί στους άλλους το πως θα σε αποκαλούν και τι άρθρο θα χρησιμοποιούν, αρσενικό ή θηλυκό, όταν θα αναφέρονται σε εσένα. Αν το τύπος αισθάνεται τύπισσα και πεις «ο τάδε» θα προσβληθεί και θα σε εγκαλέσει, λέγοντας πχ «και πως έβγαλες συμπέρασμα τι φύλο είμαι;». Μία εύκολη απάντηση θα ήταν «από αυτό που έχει ή δεν έχεις ανάμεσα στα πόδια σου», αλλά με τη βλακεία και κυρίως με τους εργαλειοποιημένους ηλίθιους δεν βγάζεις άκρη διότι φανατίζονται, εν αντιθέσει με τα υψηλά αφεντικά που γνωρίζουν ποια είναι η πραγματική ατζέντα που προωθούν και γιατί την προωθούν.

Με αυτή τη λογική αν κάποιος αισθάνεται ότι είναι καμηλοπάρδαλη πρέπει να τον αντιμετωπίζεις ως τέτοια ειδάλλως δεν σέβεσαι την επιλογή του. Προσέξτε, δεν ζητούν σεβασμό στην σεξουαλική επιλογή τους, αυτονόητη στις δημοκρατίες, αλλά επιβολή της δικής τους επιλογής στην υπόλοιπη πλειοψηφούσα κοινωνία, διόλου αυτονόητο στις δημοκρατίες.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του παράνοιας και το βάθος του διανοητικού χακαρίσματος που έχει γίνει, κατά τη γνώμη του εν λόγω ιερατείου υπάρχουν μερικές…δεκάδες φύλα αναλόγως της σεξουαλικής απόκλισης του καθενός. Οπότε για να είσαι πολιτικά ορθός δεν αρκεί να διακρίνεις τη σεξουαλική παρέκκλιση, πρέπει να γνωρίζεις και την ακριβή πτυχή για να αναφερθείς αναλόγως.

Το εύρος της στόχευσης είναι μεγάλο. Δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με την οικογένεια και το φύλο στοχοποιούνται το έθνος, η θρησκεία (κατά προτίμηση ή και κατ’ αποκλειστικότητα ο χριστιανισμός), η πατρίδα, τα σύνορα, ο πατριωτισμός. Όλοι οι αρμοί του πολιτισμού από καταβολής ανθρωπότητας. Δεν είναι σύμπτωση ότι αυτοί οι οποίοι υπεραμύνονται των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων (λες και τα αρνείται κανείς) στρέφονται υβριστικά κατά της πατρίδας, της θρησκείας, του έθνους κλπ και ταυτόχρονα υπερασπίζονται με πάθος την ελεύθερη παράνομη μετανάστευση, κυρίως μουσουλμάνων των οποίων οι συγκεκριμένοι κύριοι και κυρίες (ουπς) είναι τα πιο στάνταρ θύματα. Μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω.

Η διείσδυση έχει προχωρήσει τόσο πολύ (εδώ και καιρό) που ο ΟΗΕ πέραν της σχετικής «παγκόσμιας ημέρας» που έχει καθιερώσει, για την οποία αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει μήνυμα και η δική μας ΠτΔ, έκανε μία καταπληκτική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, με την οποία παροτρύνει σε αλλαγή χρήσης όρων που έχουν το συνθετικό «man», στα αγγλικά «άνδρας» που χρησιμοποιείται όμως και για το «άνθρωπος».

«Βοηθήστε να φτιάξουμε έναν πιο ίσο κόσμο χρησιμοποιώντας ουδέτερες λέξεις ως προ το γένος αν δεν είστε βέβαιοι για το γένος κάποιου ή αναφέρεστε σε κάποια ομάδα ανθρώπων» αναφέρεται στην ανάρτηση και ακολουθούν οι προτεινόμενες προς αλλαγή λέξεις. Την επόμενη φορά που θα απευθυνθείτε σε κάποιον ρωτήστε τον με προσοχή αν θέλει να τον προσφωνήσετε με αρσενικό ή θηλυκό άρθρο. Αν αντιδράσει βίαια πέστε του ότι δεν φταίτε εσείς αλλά ο ΟΗΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments