Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Euroleague: Δεν «φτουράνε» τα σενάρια για αποχώρηση

Παναθηναϊκός Euroleague: Δεν «φτουράνε» τα σενάρια για αποχώρηση
Παναθηναϊκός Euroleague: Τις τελευταίες μέρες μετά την οριστική διακοπή της Euroleague δίνουν και παίρνουν τα σενάρια περί αποχώρησης του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση.

Παναθηναϊκός Euroleague: Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με το πρόωρο τέλος της Euroleague λόγω της οικονομικής χασούρας, αλλά από εκεί μέχρι την αποχώρηση του από τη διοργάνωση, η πραγματικότητα είναι χιλιόμετρα μακριά. Τα σενάρια που κυκλοφορούν και λένε ότι το «τριφύλλι» σκέφτεται πια πολύ σοβαρά την έξοδο από την Euroleague δίνουν και παίρνουν, αλλά πρόκειται για αποκυήματα φαντασίας.

To Sportime χαρακτηριστικά αναφέρει ότι όλα δείχνουν πως μόνο αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, θα φύγει ο Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση. Η ρήτρα άλλωστε των 10 εκατ. ευρώ αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για την έξοδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροιφορίες, η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός τα… έχει μόνιμα με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Οι ιθύνοντες των «πράσινων» του το είπαν αυτό και στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη όπου αποφασίστηκε το τέλος της φετινής σεζόν, επειδή δεν μπήκε καν στο κόπο να αναλύσει τα έσοδα της νέας σεζόν. Δεν φαίνεται όμως, να αποχωρούν από τη διοργάνωση, ενώ και το 2018 που είχαν απειλήσει πάλι ότι θα φύγουν, έκαναν πίσω.

Τι γίνεται με τα μεταγραφικά

Το «τριφύλλι» αφήνει πίσω του το εγχείρημα Πιτίνο και προχωρά σε νέους ορίζοντες με τη διοίκηση να τοποθετεί στο τιμόνι της ομάδας τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Γιώργο Βόβορα. Ο Έλληνας τεχνικός και το επιτελείο του πιάνουν άμεσα δουλειά ξεκινώντας από τη στελέχωση του ρόστερ έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη χρονιά. Βασικό μέλημα των «Πράσινων» είναι η παραμονή του Νικ Καλάθη.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα συνεχίζοντας την καριέρα του σε ομάδα που θα καλύπτει στο ακέραιο τις οικονομικές του απαιτήσεις. Εκτός των Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και Μήτογλου, οι οποίοι και αποτελούν τον βασικό ελληνικό κορμό, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες παραμένουν στον αέρα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντεσόν Τόμας, με τον Αμερικανό φόργουορντ να επιθυμεί την παραμονή του στον σύλλογο αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο περικοπής του μισθού του. Ο 28χρονος αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως ενώ η συνεργασία του με τους «Πράσινους» ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» σε περίπτωση που δεν βρουν τη «χρυσή τομή» με το συμβόλαιο του παίκτη, αναμένεται να αναζητήσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, βασικός υποψήφιος για αντί – Τόμας είναι ο Άαρον Ουάιτ. Ο Αμερικανός με πολυετή εμπειρία σε επίπεδο Ευρωλίγκας θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική επιλογή για το ρόστερ του «τριφυλλιού». Ο έμπειρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο και Τενερίφη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments