Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Προτάθηκε ο Ουάιτ για αντί – Τόμας

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Προτάθηκε ο Ουάιτ για αντί – Τόμας
Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ο Γιώργος Βόβορας σηκώνει μανίκια και μαζί με το επιτελείο του χτίζει τους «Πράσινους» της επόμενης σεζόν έχοντας ήδη στα σκαριά τις εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση αποχώρησης βασικών στελεχών της φετινής ομάδας.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Με την Ευρωλίγκα να ολοκληρώνεται άδοξα και το πρωτάθλημα Ελλάδος να έχει… σβήσει από νωρίς, οι «Πράσινοι» ολοκληρώνουν πρόωρα τη σεζόν πηγαίνοντας από τώρα σε διακοπές. Το «Τριφύλλι» αφήνει πίσω του το εγχείρημα Πιτίνο και προχωρά σε νέους ορίζοντες με τη διοίκηση να τοποθετεί στο τιμόνι της ομάδας τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Γιώργο Βόβορα.

Ο Έλληνας τεχνικός και το επιτελείο του πιάνουν άμεσα δουλειά ξεκινώντας από τη στελέχωση του ρόστερ έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη χρονιά. Βασικό μέλημα των «Πράσινων» είναι η παραμονή του Νικ Καλάθη. Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα συνεχίζοντας την καριέρα του σε ομάδα που θα καλύπτει στο ακέραιο τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Εκτός των Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και Μήτογλου, οι οποίοι και αποτελούν τον βασικό ελληνικό κορμό, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες παραμένουν στον αέρα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντεσόν Τόμας, με τον Αμερικανό φόργουορντ να επιθυμεί την παραμονή του στον σύλλογο αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο περικοπής του μισθού του. Ο 28χρονος αμείβεται με 700.000 ευρώ ετησίως ενώ η συνεργασία του με τους «Πράσινους» ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Οι «Πράσινοι» σε περίπτωση που δεν βρουν τη «χρυσή τομή» με το συμβόλαιο του παίκτη, αναμένεται να αναζητήσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, βασικός υποψήφιος για αντί – Τόμας είναι ο Άαρον Ουάιτ. Ο Αμερικανός με πολυετή εμπειρία σε επίπεδο Ευρωλίγκας θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική επιλογή για το ρόστερ του «Τριφυλλιού». Ο έμπειρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο και Τενερίφη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments