Αθλητισμός

Ντάγκλας Αουγκούστο ΠΑΟΚ: Ρήξη οπίσθιου χιαστού για τον Βραζιλιάνο χαφ

Ντάγκλας Αουγκούστο ΠΑΟΚ: Ρήξη οπίσθιου χιαστού για τον Βραζιλιάνο χαφ
Ντάγκλας Αουγκούστο ΠΑΟΚ: Άσχημα τα νέα για τον 23χρονο μέσο καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ρήξη στο οπίσθιο χιαστό.

Ντάγκλας Αουγκούστο ΠΑΟΚ: Χειρότερα δεν γίνεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος έκαναν γνωστό πως έπαθε ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο 23χρονος δημιουργεί κενό στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς όπως είναι φυσικό ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει στο χειρουργείο εκεί όπου θα καθοριστεί και το ακριβές χρονικό περιθώριο απουσίας του από τη δράση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (26.05). Τ’αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος.

Ανακοίνωση εκφράζοντας τη συμπαράσταση του στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έκανε και ο ΠΣΑΠ. Αναλυτικά: «Ντόουγκλας Αουγκούστο, κράτα γερά, περιμένουμε να επιστρέψεις στο γήπεδο άμεσα και πιο δυνατός».

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο αποτελούσε τον τελευταίο καιρό βασική επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα, κάτι που σημαίνει πως στη διαδικασία των πλέι οφς ο 23χρονος θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να καλύψει το κενό του βρίσκοντας την λύση από τον πάγκο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments