Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός ρόστερ: Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν
Ολυμπιακός ρόστερ: Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να κρατήσει ενισχυμένο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και του χρόνου.

Ολυμπιακός ρόστερ: Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην επιστροφή στην πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το πρωτάθλημα, ειδικά μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να σκέφτεται και τη νέα σεζόν, εκτός από τους αγώνες που έχει μπροστά του για τη Super League και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το «Φως», ένας βασικός άξονας στον οποίο σκοπεύουν να κινηθούν οι Πειραιώτες έχει να κάνει με τη διατήρηση του ελληνικού στοιχείου. Για τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε κομβική η παρουσία αρκετών Ελλήνων στην ομάδα και φυσικά είναι κάτι που θέλει και ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε εμπιστεύτηκε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους έδωσε ρόλο και δεν τους είχε απλές αναφορές στο ρόστερ. Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ο βασικότατός του και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν έβγαινε από την ενδεκάδα. Ο Γιώργος Μασούρας επίσης είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις «Τόρο» και Αβραάμ

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Πρόκειται για δύο παίκτες που είναι η ψυχή της ομάδας σύμφωνα και με τον Μαρτίνς. Ακόμη και αυτοί ωστόσο πήραν παιχνίδια. Ειδικά ο Παπαδόπουλος έπαιξε σε αρκετά ματς και μάλιστα όχι απλώς ήταν αξιοπρεπής αλλά και από τους καλύτερους.

Και όλα αυτά τη στιγμή που είχε τους Κώστα Φορτούνη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τραυματίες. Επί της ουσίας μόνο ο Λεονάρντο Κούτρης πήρε ελάχιστα παιχνίδια, ενώ όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες αξιοποιήθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τον ενδιαφέρει να μείνει αναλλοίωτο το ελληνικό στοιχείο. Γι’ αυτό και θα εξετάσει σοβαρά κάποιες περιπτώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών. Από τις βασικές αρχές του Μαρτίνς είναι να υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Επιμένουν οι Άγγλοι

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι Λίβερπουλ και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα. Η εφημερίδα Livesport σε σχόλιό της για το θέμα αναφέρει ότι είναι πάντως πολύ πρόωρο για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ο Σενεγαλέζος κοστολογείται 20 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ομάδες αυτού του επιπέδου κ0ιτούν τα στοιχεία ενός ποδοσφαιριστή σε βάθος χρόνου κι ο Μπα έγινε βασικός μόλις τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments