Αθλητισμός

Premier League: Επιστρέφει στις 17 Ιουνίου με το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Premier League: Επιστρέφει στις 17 Ιουνίου με το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ
Premier League: Είναι οριστικό. Το πρωτάθλημα της Αγγλίας επιστρέφει και επισήμως στις 17 Ιουνίου.

Premier League: Ευχάριστα νέα για τους ποδοσφαιρόφιλους καθώς όπως έγινε γνωστό η δράση στα γήπεδα της Αγγλίας επιστρέφει. Η τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων της Premier League είχε αίσιο τέλος με τους να συμφωνούν για επανέναρξη του πρωταθλήματος την Τετάρτη, 17 Ιουνίου. Επίσης, σύμφωνα με την «Telegraph», δόθηκε και το «πράσινο φως» για προπονήσεις με επαφή αφού υπήρξαν μόλις 4 κρούσματα κορωνοϊού από 1008 άτομα που εξετάστηκαν από τους 20 συλλόγους.

Παράλληλα αναφέρεται ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, ενώ θα γίνονται εξετάσεις για κορωνοϊό στους ποδοσφαιριστές δύο φορές την εβδομάδα.

Παρά τα παράπονα που είχαν εκφράσει οι προπονητές, ζητώντας περαιτέρω χρόνο προετοιμασίας και την ενδεικτική ημερομηνία επανέναρξης στις 26 του επόμενου μήνα, το σκηνικό, λοιπόν, αλλάζει ξανά και καλώς εχόντων το τρέχον πρωτάθλημα θα λήξει μέχρι το διήμερο 1-2 Αυγούστου.  Όσον αφορά το πρόγραμμα της επανέναρξης, ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, το οποίο είχε αναβληθεί την τελευταία εβδομάδα πριν από την αναστολή λόγω της πανδημίας. Επίσης, θα διεξαχθεί και το Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ το Σάββατο, 20 Ιουνίου θα ακολουθήσει η πρώτη πλήρης αγωνιστική.

Αναλυτικά πως έχει η βαθμολογία ως τώρα:

«Τέλος» στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών:

Υπενθυμίζεται, πως σε αντίθεση με την Premier League, το αντίστοιχο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών στην Αγγλία θα διακοπεί οριστικά. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας αποφάσισε να μην συνεχιστούν τόσο η Super League όσο και η Championship, δηλαδή, οι δύο πρώτες κατηγορίες στο ποδόσφαιρο γυναικών στην χώρα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι λήφθηκαν υπόψη πολύ σοβαρά οι σχετικές εισηγήσεις από τις ομάδες οι οποίες συμμετέχουν και στα δύο πρωταθλήματα. Επίσης, υπογραμμίζεται ότι στόχος όλων στην ομοσπονδία είναι να κάνουν ό,τι μπορούν για να συνεχίζεται η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments