Ελλάδα

Ομόνοια ληστεία: Άγνωστοι απέσπασαν το όπλο αστυνομικού

Ομόνοια ληστεία: Άγνωστοι απέσπασαν το όπλο αστυνομικού
Ομόνοια ληστεία: Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία έπειτα από καταγγελία αστυνομικού πως του έκλεψαν το όπλο ενός βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας.

Ομόνοια ληστεία: Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις, καθώς όπως έγινε γνωστό δύο ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από αστυνομικό το τσαντάκι του, στο οποίο μεταξύ άλλων βρισκόταν και το υπηρεσιακό του όπλο. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το εντοπισμό των δραστών, οι οποίες μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι. Το εν λόγω περιστατικό δεν είναι σύνηθες, με τους κακοποιούς να μη διστάζουν να ξεγελάσουν τον αστυνομικό και να του αποσπούν το όπλο δημιουργώντας εύλογα σύγχυση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, το περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου. Ο αστυνομικός βρισκόταν στη θέση του οδηγού στο περιπολικό, όταν ξαφνικά τον πλησίασε μια ομάδα ατόμων. Αφού προηγήθηκε μια σύντομη συνομιλία, η προσοχή του αστυνομικού αποσπάστηκε, με αποτέλεσμα δύο άτομα να εισέλθουν από την πλευρά του συνοδηγού, να αρπάξουν το αστυνομικό τσαντάκι και να τραπούν σε φυγή. Ανάμεσα στα κλοπιμαία συγκαταλεγόταν και το υπηρεσιακό όπλο.

Οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας μαστίζονται διαχρονικά από κακοποιούς που προχωρούν σε ληστείες. Για τον λόγο αυτό η περιοχή θωρακίζεται όλο το 24ωρο από περιπολίες αστυνομικών. Οι δράστες ωστόσο έδειξαν να μην έχουν όρια, φθάνοντας στην αφαίρεση του όπλου αστυνομικού χωρίς καν αυτός να το καταλάβει. Οι Αρχές τις τελευταίες ώρες «χτενίζουν» τις περιοχές πέριξ της Ομόνοιας αναζητώντας τους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments