Οικονομία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ – Δείτε αν έχετε κερδίσει

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ – Δείτε αν έχετε κερδίσει
Φορολοταρία: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ. Δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Φορολοταρία: Χίλιους τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας ανέδειξε η κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων, που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων. Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε εδώ

Η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι «Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήθος και τους αριθμούς των λαχνών που σας αναλογούν, με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε με ηλεκτρονικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα και των οποίων τα στοιχεία περιήλθαν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε. από τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών». Η διεύθυνση της υπηρεσίας είναι www.aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi.

Πότε πληρώνονται τα επιδόματα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τη διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα επιδόματα αναμένεται να καταβληθούν αύριο Παρασκευή 29 Μαΐου. Ειδικότερα τα επιδόματα και παροχές από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι τα εξής παρακάτω:

  • επίδομα παιδιού
  • επίδομα γέννησης
  • προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα
  • Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)
  • επίδομα στέγασης
  • στεγαστική συνδρομή
  • επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων
  • σύνταξη υπερηλίκων και επίδομα ομογενών

Παράλληλα, επισημαίνεται πως σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η καταβολή του επιδόματος γέννησης αφορά στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν, μέχρι και τις 30 Απριλίου του 2020. Επιπλέον, η καταβολή του επιδόματος παιδιού αφορά τη δεύτερη δόση του 2020 (Μάρτιος- Απρίλιος 2020). Ειδικότερα, αύριο 29 Μαΐου θα δοθεί από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) η έκτακτη εφάπαξ οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που έχουν ένα τουλάχιστον ανήλικο μέλος στο νοικοκυριό τους.

Σημειώνεται ότι η επιπλέον εισοδηματική ενίσχυση ανέρχεται στα 100 ευρώ για το πρώτο παιδί και 50 ευρώ για κάθε επόμενο, με ανώτατο όριο τα 300 ευρώ συνολικά. Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι θα καταβληθεί στους δικαιούχους η εισοδηματική ενίσχυση σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το έτος 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments