Πολιτική

Ζαχαράτος Χαρδαλιάς: Η απάντηση του υφυπουργού στη μίμηση που «ξετρέλανε» κόσμο

Ζαχαράτος Χαρδαλιάς: Η απάντηση του υφυπουργού στη μίμηση που «ξετρέλανε» κόσμο
Ζαχαράτος Χαρδαλιάς: Η επιλογή του Τάκη Ζαχαράτου να υποδυθεί σε βίντεό του τον Νίκο Χαρδαλιά έγινε viral. Πώς απάντησε ο υφυπουργός Πόλιτικής Προστασίας.

Ζαχαράτος Χαρδαλιάς: Ο Τάκης Ζαχαράτος επέλεξε να υποδυθεί σε βίντεό του τον Νίκο Χαρδαλιά και, όπως μάλλον αναμενόταν, έγινε viral. Πώς απάντησε ο υφυπουργός Πόλιτικής Προστασίας.

Ο γνωστός showman ανάρτησε βίντεο στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο υποδύθηκε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον Σωτηρη Τσιόδρα που μας ενημέρωναν καθημερινά όλο αυτό τον καιρό για την πορεία της πανδημίας.

Στην ανάρτησή του ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει και παραθέτει το σχετικό βίντεο. «Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε στον Τάκη Ζαχαράτο ότι θα βρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης του, ενώ στο σχόλιο του δεν παρέλειψε να αναφέρει τα μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν, για να κρατήσει και το «σκληρό» προφίλ του.

O Τάκης Ζαχαράτος δημιούργησε αυτό το βίντεο έτσι ώστε να προωθήσει τις παραστάσεις του στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως. Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς τον περασμένο χειμώνα, ο γνωστός showman επιστρέφει για 20 μοναδικές παραστάσεις και δίνει μια εικόνα στο κοινό του για τις μιμήσεις που ετοιμάζει.

Αυτές θα είναι εμπνευσμένες από την επικαιρότητα, τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην ενημέρωση για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα και όχι μόνο έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του, δίνει ραντεβού στον δροσερό κήπο του Άλσους για να χαρίσει γέλιο, χαρά και αισιοδοξία.

Το αντίο του Νίκου Χαρδαλιά

Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε σχολιάσει τις 72 μέρες κοινής ενημέρωσης με το Σωτήρη Τσιόδρα. Ο υφυπουργός έγραψε: «Χθες το βράδυ, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης. Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα!

Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας.

Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.🇬🇷 Συνεχίζουμε…

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα #civilprotection #semperparati #covid19 #μένουμεασφαλείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments