Αθλητισμός

Χάινς ΤΣΣΚΑ: Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού

Χάινς ΤΣΣΚΑ: Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού
Χάινς ΤΣΣΚΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάιλ Χάινς ενεργοποιεί το buy out που έχει στο συμβόλαιό του και οδεύει προς την Ιταλία.

Χάινς ΤΣΣΚΑ: Τέλος εποχής! Ο Κάιλ Χάινς φαίνεται να ενεργοποιεί το buy out που έχει στο συμβόλαιό του και αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, επόμενη ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου», θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Χάινς, που κατέκτησε δύο φορές την Euroleague με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, αναμένεται να κάνει χρήση του σχετικού όρου που έχει στο συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Να σημειώσουμε ότι ο Χάινς ανανέωσε πέρυσι τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως δόθηκε στον Αμερικανό η δυνατότητα να φύγει, καταβάλλοντας ένα buy out. Έτσι, ο αρχηγός της «ομάδας του στρατού» θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη φημολογία να τον στέλνει στο Μιλάνο.

Πριν από μερικές στην Ιταλία γράφτηκε πως η Αρμάνι «κυνηγάει» τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ετόρε Μεσίνα τον έχει ψηλά στη λίστα του. Μάλιστα, ως φημολογία αναφέρεται πως οι Ιταλοί έχουν προσφέρει ήδη κλειστό διετές στον έμπειρο παίκτη. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι για να πληρωθεί το buy out στο συμβόλαιο του Χάινς σημαίνει πως ο Αμερικανός έχει στα χέρια του… κάτι καλό. Τα δεδομένα, λοιπόν, δείχνουν πως η Αρμάνι είναι το φαβορί για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Φήμες για Ντένμον σε Αρμάνι ή Ολυμπιακό

Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι Αρμάνι και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μάρκους Ντένμον, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα basketinside.com έγραψε ότι ο τέως γκαρντ του «τριφυλλιού», Μάρκους Ντένμον έχει προταθεί στη Βίρτους Μπολόνια, αλλά και στον Ολυμπιακό. Η Βίρτους Μπολόνια των Μίλος Τεόντοσιτς και Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχει ανακάμψει αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και δεν έχει κρύψει πως μεγάλος στόχος της είναι να επιστρέψει στην EuroLeague.

Η ιταλική ομάδα είχε φέτος να κατακτήσει το EuroCup για να λάβει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση. Από τη στιγμή, όμως, που οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις σταμάτησαν, τα σχέδια της ναυάγησαν. Ωστόσο κινείται δραστήρια για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν. Προτεραιότητα της είναι ένα γκαρντ και όπως γράφει η basketinside.com «ο Μάρκους Ντένμον προτάθηκε από τον ατζέντη στη Βίρτους καθώς και στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments