Αθλητισμός

Ζαλγκίρις Κάουνας Μπόλντγουϊν: Λιθουανικές σειρήνες για τον Αμερικανό γκαρντ

Ζαλγκίρις Κάουνας Μπόλντγουϊν: Λιθουανικές σειρήνες για τον Αμερικανό γκαρντ
Ζαλγκίρις Κάουνας Μπόλντγουϊν: Την περίπτωση του Ουέιντ Μπόλντγουϊν φαίνεται πως εξετάζει η Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ζαλγκίρις Κάουνας Μπόλντγουϊν: Τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν έχει στην μεταγραφική λίστα της η Ζαλγκίρις. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία και όπως αναφέρει το «basketservisi.com» η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό που φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο Μπόλντγουϊν δεν θα συνεχίσει στα “ερυθρόλευκα” και πως οι Λιθουανοί τον προορίζουν για το πλάι του Τόμας Ουόκαπ.

Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν είναι από τους παίκτες που τη φετινή σεζόν δίχασαν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Με ομολογουμένως εντυπωσιακή σωματοδομή για την θέση του, δεν έκανε το κάτι παραπάνω στο προσωπικό του παιχνίδι που αρκετοί προσδοκούσαν. Όντας πνευματικά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με 5,5 πόντους κατά μέσο όρο, με 26,7% στο τρίποντο, εντυπωσιακές φάσεις με καρφώματα αλλά πολλές αυξομειώσεις στην απόδοσή του.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη τον Ιούλιο του 2019. «H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γουέιντ Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μέμφις Γκρίζλις και Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Στο ΝΒΑ με την φανέλα του Πόρτλαντ έπαιξε 16 αγώνες και είχε μέσο όρο 1.9 πόντους και 1.8 ασίστ. Στην G-League και τους Τexas Legends σε σύνολο 6 αγώνων είχε 22.7 πόντους, 3.5 ασίστ, 5.2 ριμπάουντ και 2.2 κλεψίματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments