Ελλάδα

Πατέρας ανακαίνισε από την τσέπη του την εστία της κόρης του στο ΑΠΘ

Πατέρας ανακαίνισε από την τσέπη του την εστία της κόρης του στο ΑΠΘ
Πατέρας φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη: Με δικά του χρήματα ανακαίνισε την εστία της κόρης του στο ΑΠΘ, καθώς όπως είπε και ο ίδιος στο δωμάτιο δεν μπορούσαν να μείνουν ούτε ζώα.

Πατέρας φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη: Σε πολύ κακές συνθήκες ήταν το δωμάτιο που παραχωρήθηκε στην κόρη του αυτού του πατέρα, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο ίδιος και μάλιστα με δικά του έξοδα και να ανακαινίσει την εστία που έμενε η κόρη του στο ΑΠΘ. Ο γονιός της φοιτήτριας δεν άντεχε στην ιδέα να ζει η κόρη του σε αυτό το δωμάτιο και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση. Η αλήθεια είναι πως οι φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα και ειδικά στις μεγάλες πόλεις είναι μια πονεμένη ιστορία ετών. Ο πατέρας της φοιτήτριας έκανε μια αιχμηρή κριτική για τις συνθήκες διαμονής και θέλησε να τις δημοσιοποιήσει ώστε να γίνει γνωστό για το πως ζουν αρκετοί φοιτητές. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Δωμάτιο 3X3 στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ που παραχωρήθηκε στην κόρη μου. Ζώα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο χώρο. Απορώ πώς έμενε ο προηγούμενος! Πλακάκια τοίχου σπασμένα, πράσινα πλαστικά πλακάκια δαπέδου που τα μισά έλλειπαν και τα υπόλοιπα ήταν γεμάτα σταξίματα από μπογιές χρόνων, τοίχοι και ταβάνι ξεφλουδισμένα και μέσα στη βρωμιά» έγραψε ο ίδιος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Πλακάκια τοίχου σπασμένα, πράσινα πλαστικά πλακάκια δαπέδου που τα μισά έλλειπαν και τα υπόλοιπα ήταν γεμάτα σταξίματα από μπογιές χρόνων, τοίχοι και ταβάνι ξεφλουδισμένα και μέσα στη βρωμιά». Ο πατέρας της φοιτήτριας, ωστόσο, αποδείχθηκε μεγάλος μάστορας, αφού κάθισε και μετέτρεψε αυτό το δωμάτιο – τρώγλη σε σπίτι! Συνεχίζει στην ανάρτησή του: «Ξύθηκαν ταβάνι και τοίχοι, βάφτηκαν, πέρασα πλακάκια στον τοίχο, laminate στο πάτωμα, νέο νιπτήρα-βρύση-έπιπλο και διάφορες κατασκευές που θα μείνουν προίκα στον επόμενο. Τυχερός όποιος το πάρει»! Βέβαια ο πατέρας της φοιτήτριας δεν έμεινε άπραγος και μετέτρεψε με προσωπική εργασία και χρήματα το δωμάτιο-τρώγλη σε δωμάτιο που θα ζήλευαν και ξενοδοχεία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Δωμάτιο 3χ3 στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ που παραχωρήθηκε στην κόρη μου.Ζώα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο χώρο….

Gepostet von Αλκιβιάδης Γ. Σεμελίδης am Mittwoch, 27. Mai 2020

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας πατέρας στη Θεσσαλονίκη, όταν πήγε να δει το δωμάτιο που παραχωρήθηκε από το ΑΠΘ στην κόρη του στην εστία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments