Lifestyle

Χριστίνα Βραχάλη: Φόρεσε μαγιό και καθήλωσε τους θαυμαστές της

Χριστίνα Βραχάλη: Φόρεσε μαγιό και καθήλωσε τους θαυμαστές της
Χριστίνα Βραχάλη: Η όμορφη αθλητικογράφος πραγματοποίησε φωτογράφηση με μαγιό και όπως αναμενόταν έκλεψε τις εντυπώσεις.

Χριστίνα Βραχάλη: Είναι από τις παρουσίες που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Από την πρώτη στιγμή έκανε την εμφάνισή της στο γυαλί όντας πριν μερικά χρόνια στη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΙ έκλεψε τη παράσταση με το ταμπεραμέντο της και το καλλίγραμμο κορμί της. Με σταθερά βήματα κατάφερε να αναλάβει την παρουσίαση αθλητικών εκπομπών αλλά και γεγονότων φθάνοντας σήμερα να έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ο λόγος για την όμορφη αθλητικογράφο, Χριστίνα Βραχάλη που πρόσφατα δοκίμασε τη τύχη της παίρνοντας μέρος στο μουσικό σόου του OPEN TV, Just The 2 Of Us. H Χριστίνα μπορεί να μην κατάφερε να διατηρηθεί για καιρό στο σόου ωστόσο κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού αλλά και των κριτών, οι οποίοι αντίκρισαν μια κοπέλα που έχει όρεξη να δημιουργήσει και να τσαλακωθεί.

Το Just The 2 Of Us αποτελεί παρελθόν για εκείνη όμως τώρα σιγά σιγά εκτός από τον χώρο του αθλητισμού ανοίγεται και αυτός της ψυχαγωγίας, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως η αθλητικογράφος μπορεί να ανταπεξέλθει με την ίδια ευκολία και σε αυτό τον κλάδο. Πρόσφατα προχώρησε σε φωτογράφηση βάζοντας μας σε καλοκαιρινό κλίμα. Έτσι φόρεσε το μαγιό της πήγε στη παραλία και τρέλανε τους λουόμενους με το αψεγάδιαστο κορμί της με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει στη πανέμορφη στη θάλασσα. Η ίδια μάλιστα φρόντιζε να δώσει στο κοινό της μέρος του υλικού της φωτογράφησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments