Αθλητισμός

Το ενδιαφέρον των στοιχηματικών σε Σλούκα, Καλάθη και Μάντζαρη

Το ενδιαφέρον των στοιχηματικών σε Σλούκα, Καλάθη και Μάντζαρη
Δύο θέματα απασχολούν τους φίλους του μπάσκετ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ένα είναι το μέλλον του Κώστα Σλούκα στην Φενέρ και το άλλο αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης. Τι λένε οι αποδόσεις του στοιχήματος γι' αυτά;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν οι φίλοι του μπάσκετ τα μεταγραφικά σενάρια των συλλόγων μιας και η αγωνιστική απραξία λόγω κορωνοϊού δεν προσφέρει ευκαιρίες για ενασχόληση με τα παρκέ. Όντας άγνωστο για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την εξέλιξη της σεζόν, οι στοιχηματικές κοιτούν λίγο πιο μακριά και ήδη υπάρχουν αποδόσεις για την επόμενη ομάδα κάποιων από τους πιο μεγάλους σταρ της Ευρωλίγκα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις περιπτώσεις των Σλούκα, Καλάθη, Τζέιμς  και Μάντζαρη

Κώστας Σλούκας:

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ μετά από τέσσερα χρόνια στη Φενέρ ενδέχεται να αναζητήσει τη νέα αγωνιστική στέγη του. Ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο των Τούρκων. Ο Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτησή του έτσι κι αλλιώς (αν δεν το έχει κάνει ήδη), καθώς είναι βασική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το να επιστρέψει στον Πειραιά δίνει μόλις 1.50, ενώ να παραμείνει στη Φενέρ πληρώνει 3.00. Στην ίδια απόδοση συναντάμε και τη Ρεάλ (3.00) και αμέσως μετά βρίσκουμε ΤΣΣΚΑ (10.00) και Μπαρτσελόνα (20.00).

Νικ Καλάθης:

Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους πράσινους και αν το “τριφύλλι” θελήσει να τον κρατήσει με τους όρους που υπάρχουν στο τρέχον συμβόλαιό του, τότε σίγουρα θα φοράει και την επόμενη σεζόν τα πράσινα.  Υπάρχει, όμως, η περίπτωση να γίνει επαναδιαπραγμάτευση και σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος. Προφανώς θα γίνει περιζήτητος και τις τελευταίες ώρες λέγεται ότι παρακολουθεί την υπόθεσή του και ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές ο Παναθηναϊκός είναι τρίτο φαβορί για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο Έλληνας άσος, με απόδοση 6.00. Πρώτο φαβορί η Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντιλέινι (απόδοση μόλις 1.50). Ακολουθεί ο Ολυμπιακός (5.00) και αμέσως μετά συναντάμε ΤΣΣΚΑ (8.00), Ρεάλ (10.00) και Ζενίτ (10.00).

Μάικ Τζέιμς:

Μετά το πέρασμα του από Μπασκόνια, Παναθηναϊκό και Μιλάνο, η ΤΣΣΚΑ αποτέλεσε τον τέταρτο σταθμό του Μάικ Τζέιμς στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ πήρε τα… κλειδιά των πρωταθλητών Ευρώπης το προηγούμενο καλοκαίρι και αποτέλεσε τον ηγέτη τους εντός του παρκέ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, που μάλιστα κάνει κινήσεις να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Στο 1.10 προσφέρεται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ενώ Παναθηναϊκός (8.00), Μπαρτσελόνα (10.00), Χίμκι (10.00) και Εφές (15.00) καιροφυλακτούν.

Βαγγέλης Μάντζαρης:

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν από τον Προμηθέα, προερχόμενος από την Ούνικς Καζάν. Φαβορί όμως για να τον αποκτήσει είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, με την απόδοση να είναι μόλις στο 1.50. Ακολουθούν Νταρουσάφακα και Ολυμπιακός, ενώ το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Προμηθέα δίνει 6.00. Στο 7.00 να μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments