Ελλάδα

Επεισόδια με χημικά και ΜΑΤ στη Μαλακάσα

Επεισόδια με χημικά και ΜΑΤ στη Μαλακάσα
Μαλακάσα: Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίθεση δέχθηκε και ο Δήμαρχος Ωρωπού. Για αρκετή ώρα υπήρξε μεγάλη ένταση με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται.

Μαλακάσα: Επεισόδια εκτυλίχθηκαν στην Μαλακάσα το μεσημέρι της Κυριακής, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών. Οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού έκλεισαν συμβολικά την Εθνική Οδό και συγκεκριμένα την περιοχή όπου βρίσκονται οι δομές προσφύγων και μεταναστών.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών και διέλυσαν την συγκέντρωση των κατοίκων που επιχείρησαν να κλείσουν το δρόμο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίθεση δέχθηκε και ο Δήμαρχος Ωρωπού. Για αρκετή ώρα υπήρξε μεγάλη ένταση με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται.

Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες. Σύμφωνα με το protothema.gr την περασμένη Κυριακή μετανάστες βγήκαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής και συνεπλάκησαν μεταξύ τους με καδρόνια. Σε άλλο βίντεο, δε, μετανάστες φαίνεται να έχουν στήσει υπαίθρια μπάρμπεκιου αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments