Αθλητισμός

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Θα πάρει το περιβραχιόνιο αν φύγει ο Καλάθης

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Θα πάρει το περιβραχιόνιο αν φύγει ο Καλάθης
Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Αν τελικά ο Νικ Καλάθης δεν παραμείνει στον Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες για τη νέα σεζόν στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ιωάννης Παπαπέτρου Παναθηναϊκός: Το σίριαλ Νικ Καλάθη καλά κρατεί αφού, αν και φαίνεται ότι ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει από την ομάδα, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Παρόλα αυτά, η ομάδα κάνει τα σχέδια της για τη νέα σεζόν όπου προπονητής θα είναι ο Γιώργος Βόβορας, ενώ όλοι περιμένουν τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού θα μιλήσει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 14:00 όταν και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου από τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. Σε αυτή τη συνέντευξη αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Όπως και να έχει πάντως, δημοσιεύματα αθλητικών σάιτ αναφέρουν ότι αν ο Καλάθης τελικά αποχωρήσει από τον σύλλογο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι αυτός στον οποίο θα δοθεί το χρίσμα ως νέος αρχηγός του «τριφυλλιού».

Ο Παπαπέτρου είναι πλέον στα 26 του, έχει διεθνή εμπειρία, έχει κάνει το πέρασμα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό -μια επιλογή που έχει τις ευνόητες δυσκολίες- και οι ιθύνοντες των «πράσινων» θεωρούν ότι έχει όλα τα φόντα να σηκώσει το βάρος της θέσης του αρχηγού στο «τριφύλλι». Πολλοί, άλλωστε, είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι με τις εμφανίσεις του και τη συνολική του παρουσία μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν, «καπάρωσε» την άτυπη θέση του υπαρχηγού στην ομάδα.

Το σχέδιο του Γιώργου Βόβορα

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Βόβορας που θα κάθεται στον «πράσινο» πάγκο, καταστρώνει τα σχέδιά του για την ομάδα που θα «ρίξει» στα παρκέ από Σεπτέμβρη. Ο 43χρονος τεχνικός, έχοντας στο πλευρό του τον Θανάση Γιαπλέ, δίνει προτεραιότητα στον ελληνικό κορμό, με τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιώργο Καλαϊτζάκη, Κώστα Παπαδάκη και Νίκο Παππά να παίρνουν τα «πρωτεία». Παράλληλα, η ομάδα ενισχύεται από το εξωτερικό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προσεγγίζουν, σύμφωνα με το Eurohoops.gr, ονόματα όπως αυτά του Λορένζο Μπράουν, του Κέβιν Πάνγκος αλλά και του Λάνγκστον Χολ.

Συγκεκριμένα: Οι δύο πρώτες περιπτώσεις του Μπράουν και του Πάνγκος, ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους «πράσινους» για την ενίσχυση των γκαρντ. Ο Λάνγκστον Χολ από την μεριά του είναι υποψήφιος για τη δεύτερη θέση combo guard ξένου στην περιφέρεια, με το Νίκο Παππά να παραμένει στο ΟΑΚΑ και τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργο Καλαϊτζάκη και Κώστα Παπαδάκη να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments