Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Τσάρος» με το 2023 ο Αμερικανός

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Τσάρος» με το 2023 ο Αμερικανός
Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο τον διατηρεί στη ρωσική πρωτεύουσα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 έβαλε ο 30χρονος γκαρντ.

Μάικ Τζέιμς ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Αμερικανός και η ρωσική ομάδα βρίσκονταν στις τελικές συζητήσεις προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι. Το πρωί της Δευτέρας οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τα σενάρια, καθώς όπως ανακοινώθηκε ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Μόσχα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα λιγότερο από έναν χρόνο – αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι – ωστόσο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πείσει τη διοίκηση του συλλόγου αλλά και το προπονητικό τιμ για την αξία του. Ο Μάικ Τζέιμς εξελίχθηκε άμεσα σε ηγετική μορφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον προπονητή του συλλόγου, Δημήτρη Ιτούδη να του δίνει το ελεύθερο τόσο το εκτελεστικό κομμάτι όσο και σε αυτό της δημιουργίας.

Η «Αρκούδα» το περασμένο καλοκαίρι προέβη σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της φέρνοντας τον Μάικ Τζέιμς από τον Παναθηναϊκό. Εκ του αποτελέσματος το εγχείρημα αυτό φαίνεται πως… βγήκε στον σύλλογο από τη Ρωσία, με τον Αμερικανό γκαρντ να μπαίνει στα παπούτσια των προκατόχων του και να πραγματοποιεί μεστή σεζόν σε Ευρωλίγκα και VTB League. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από τη διακοπή της Euroleague o Τζέιμς είχε κατά μέσο όρο 21.1 πόντους και 4.3 ασίστ στη διοργάνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments