Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η καθημερινότητα είναι γεμάτη προβλήματα και αδιέξοδα. Ορισμένες φορές οι έννοιες γιγαντώνονται με τους ανθρώπους να μην μπορούν να βρουν λύσεις και να καταφεύγουν στη βοήθεια τρίτων. Τα ζώδια για πολλούς μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις προκειμένου να παραμεριστούν τα εμπόδια και με τις σωστές κινήσεις να προχωρήσουμε μπροστά στις επόμενες προκλήσεις της ζωής.

Η Άση Μπήλιου καθημερινά δίνει ραντεβού μέσω της συχνότητας του STAR. Από τον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η γνωστή αστρολόγος αναλύει ένα προς ένα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου δίνοντας κατευθυντήριες γραμμές σε όσους όσοι την ακολουθούν. Ερωτικά, οικονομικά, εργασία, οικογενειακά είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν κυρίως τους τηλεθεατές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, η διάθεση θα είναι αρκετά συγκαταβατική και διαλλακτική, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που στην προηγούμενη περίοδο δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις ή υπήρξαν εντάσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον οι συναδελφικές σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά το πνεύμα θα είναι αρκετά συνεργάσιμο.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις και οι εκδηλώσεις θα μπορούν να γίνουν με τρόπο οικείο και άμεσο. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Κάποιοι ίσως να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν, ωστόσο οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες ή παρορμητικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο, στις συζητήσεις θα υπάρξουν πεισματικές αντιδράσεις, ο τρόπος θα είναι απόλυτος και κάθετος. Οι κυκλοθυμίες δεν θα βοηθήσουν στο να εξελιχθούν ομαλά οι συζητήσεις, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι αντιπαραθέσεις. Οι πεισματικοί και ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να δείξουν προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσουν, καλό θα είναι να αποφύγουν την πιεστική και εγωκεντρική συμπεριφορά.

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό, είναι μία θετική όψη, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, οι σκέψεις θα είναι αισιόδοξες. Τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, γενικότερα θα υπάρξει ανάγκη για επικοινωνία, για συναναστροφή και για κοινωνικοποίηση. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments