Πολιτισμός

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το τέλος του κόσμου

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το τέλος του κόσμου
Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το τέλος του κόσμου: Την ταινία του Γκορ Βερμπίνσκι απόλαυσε το τηλεοπτικό κοινό του Alpha το βράδυ της Κυριακής.

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το τέλος του κόσμου: Την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ Κυριακής είχαν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Alpha. Το κανάλι προέβαλε την επιτυχημένη ταινία Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το τέλος του κόσμου με πρωταγωνιστές Τζόνυ Ντεπ, Όρλάντο Μπλουμ και Κίρα Νάιτλι.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου είναι αμερικανική περιπετειώδης ταινία φαντασίας παραγωγής 2007. Είναι το τρίτο μέρος της σειράς ταινίων Οι Πειρατές της Καραϊβικής και αποτελεί άμεση συνέχεια της δεύτερης ταινίας Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού (Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, 2006). Όπως και στις δύο προηγούμενες ταινίες ο Γκορ Βερμπίνσκι ανέλαβε τη σκηνοθεσία, οι Τεντ Έλιοτ και Τέρι Ρόσιο έγραψαν το σενάριο και ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ έκανε την παραγωγή. Η πλοκή ακολουθεί τον Γουίλ Τέρνερ, την Ελίζαμπεθ Σουάν και το πλήρωμα του Μαύρου Μαργαριταριού στην προσπάθειά τους να σώσουν τον Τζακ Σπάροου και να πολεμήσουν τους Κάτλερ Μπέκετ και Ντέιβι Τζόουνς. Οι Τζόνι Ντεπ, Ορλάντο Μπλουμ και Κίρα Νάιτλι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ενώ επιστρέφουν οι Μπιλ Νάιγκι, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ναόμι Χάρις, Τζακ Ντάβενπορτ και Τζέφρεϊ Ρας. Στο καστ προστίθενται οι Τσόου Γιούν-Φατ και Κιθ Ρίτσαρντς.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 25 Μαΐου 2007. Απέσπασε μικτές κριτικές  αλλά έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας 963,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως  και έλαβε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. Με τον προϋπολογισμό να αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία διεκδικεί τον τίτλο της ακριβότερης παραγωγής στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το 2011 κυκλοφόρησε το τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών με τον τίτλο Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), με τους Τζόνι Ντεπ και Τζέφρεϊ Ρας να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments