Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 1/6: Αυτοί οι παίκτες θα φύγουν αυτή την εβδομάδα

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 1/6: Αυτοί οι παίκτες θα φύγουν αυτή την εβδομάδα
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 1/6: Τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν από το ριάλιτι μέσα στην εβδομάδα.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 1/6: Ο διαγωνισμός μαγειρικής έβαλε φρένο τον τελευταίο καιρό με τις επιστροφές των παικτών και την εβδομάδα του Silver Award που δεν υπήρχε αποχώρηση παίκτη. Ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκύπτει ότι τις επόμενες ημέρες θα φύγουν από τον διαγωνισμό τρεις παίκτες. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην 9αδα και σύντομα θα ξέρουμε την τελική 6αδα του διαγωνισμού.

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να αποχωρήσει η Μαριάννα. Η συγκεκριμένη παίκτρια έκανε ένα γευστικό γλυκό που της έδωσε το εισιτήριο για την επιστροφή της στο παιχνίδι. Ωστόσο η πορεία της και τα πιάτα της δεν έδειξαν ότι βρίσκεται σε επίπεδο για την τελική δεκάδα του φετινού MasterChef. Λίγες εβδομάδες μετά θα κληθεί να παραδώσει και πάλι την ποδιά και το πιν της.

Αυτοί ακολουθούν την Μαριάννα

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα μετά την Μαριάννα θα ακολουθήσουν άλλοι δυο παίκτες. Η αμέσως επόμενο αποχώρηση είναι αυτή της Μάρλεν. Και αυτή η μαγείρισσα επέστρεψε στον διαγωνισμό από τη δεύτερη ευκαιρία που δόθηκε στους διαγωνιζόμενους που είχαν αποχωρήσει. Με την επιστροφή της έδειξε ότι έχει μπει δυναμικά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Σύμφωνα με τα σπόιλερ την Τρίτη αναμένεται να τη δούμε για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef.

Αυτός που θα συνθέσει την τριάδα της αποχώρησης είναι ο Διονύσης. Πρόκειται για έναν από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες του φετινού κύκλου. Επίσης είναι ο μοναδικός ερασιτέχνης που έχει μείνει στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα μαγειρέψει για τελευταία φορά για τους τρεις κριτές και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. Το ριάλιτι έχει πατήσει γκάζι για να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό. Το επεισόδιο που θα διεξαχθεί ζωντανά αναμένεται να μεταδοθεί στις 17ης Ιουνίου. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος και ο Σταυρής είναι οι δυο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο του πρώτου Έλληνα MasterChef και φυσικά 50.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments