Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σε αναμονή για τη νέα ημερομηνία στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΟ.

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη, για τις 3 Ιουνίου, συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και βρίσκεται σε αναμονή η νέα ημερομηνία στην οποία θα μιλήσει ο “ισχυρός άνδρας” του Παναθηναϊκού σε ΚΑΕ και Ερασιτέχνη. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναμένεται πλέον να… ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον του “τριφυλλιού” σε άλλη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Οι τρεις περιφερειακοί που «παίζουν» για το «τριφύλλι»

Η παραμονή ή όχι του Νικ Καλάθη θα κρίνει πολλά στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού, όπως είναι λογικό να συμβεί. Άλλωστε, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι από τους κορυφαίους στη θέση του στην Ευρώπη και μπορεί να ανεβάσει μια ομάδα επίπεδο αν είναι στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο παίκτης που έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός έτσι ώστε να καλύψει το κενό του Καλάθη, εφόσον ο διεθνής γκαρντ αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα τελικά.

Δείτε βίντεο με τα κατορθώματα του Μπράουν με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Αμερικανός γκαρντ με τη φανέλα της σερβικής ομάδας έκανε πολλές σπουδαίες εμφανίσεις. Σε 27 ματς, μέτρησε 12,3 πόντους (45,9% δίποντα, 28,8% τρίποντα, 82,3% βολές), 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο και 13 στο ranking. Βέβαια, σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα, αν ο Παναθηναϊκός δεν μπορέσει να αποκτήσει τον Μπράουν, τότε οι «πράσινοι» ασχοληθούν με τις περιπτώσεις των Μπίλι Μπάρον και Γιάνις Στρέλνιεκς.

O πρώτος είναι συμπαίκτης του Λορέντζο Μπράουν στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ τη φετινή σεζόν είχε μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 11.6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, με 40,3 % στο τρίποντο. Ο Στρέλνιεκς, γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό από το 2017 έως το 2019, με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ φέτος είχε 7.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 16’05” συμμετοχής στην EuroLeague.

Όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού. Σε αυτή τη συνέντευξη αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Όπως και να έχει πάντως, δημοσιεύματα αθλητικών σάιτ αναφέρουν ότι αν ο Καλάθης τελικά αποχωρήσει από τον σύλλογο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι αυτός στον οποίο θα δοθεί το χρίσμα ως νέος αρχηγός του «τριφυλλιού». Ο Παπαπέτρου είναι πλέον στα 26 του, έχει διεθνή εμπειρία, έχει κάνει το πέρασμα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό -μια επιλογή που έχει τις ευνόητες δυσκολίες- και οι ιθύνοντες των «πράσινων» θεωρούν ότι έχει όλα τα φόντα να σηκώσει το βάρος της θέσης του αρχηγού στο «τριφύλλι». Πολλοί, άλλωστε, είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι με τις εμφανίσεις του και τη συνολική του παρουσία μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν, «καπάρωσε» την άτυπη θέση του υπαρχηγού στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments