Αθλητισμός

Ούγκο Κάιπερς μεταγραφή: «Θετικές συζητήσεις μεταξύ Σταντάρ και Κάιπερς»

Ούγκο Κάιπερς μεταγραφή: «Θετικές συζητήσεις μεταξύ Σταντάρ και Κάιπερς»
Ούγκο Κάιπερς μεταγραφή: Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται να είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με την Σταντάρ Λιέγης.

Πριν από μερικά χρόνια ο Ούγκο Κάιπερς ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Κρήτης είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος ντόρος για το όνομα του. Οι μεγάλες ομάδες της χώρας ψάχτηκαν για την απόκτηση του και η ΑΕΚ φάνταζε το μεγάλο φαβορί για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” είχαν πληρώσει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να τα βρουν μαζί του και το θέμα δεν προχώρησε.

Μετά από ένα διάστημα που έμεινε εκτός ομάδας τελικά μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν την ομάδα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν ήταν αρκετά για να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει μια ευκαιρία να μείνει στο ρόστερ. Ο Πορτογάλος του ξεκαθάρισε ότι θα ήταν καλύτερα να παραχωρηθεί δανεικός.

Η Γαλλία και τώρα η Σταντάρ

Αρκετές ομάδες ενδιαφέθηκαν για την απόκτηση του, αλλά εκείνος προτιμούσε να πάει στο εξωτερικό. Τελικά χρειάστηκε να επέμβει ο Φρανσουά Μοντεστό που χρησιμοποίησε τις επαφές του στη Γαλλία για να του βρει ομάδα. Τελικά η Αζαξιό πείστηκε να τον αποκτήσει και δεν το μετάνιωσε. Ο Βέλγος σέντερ φορ έδειξε με το καλημέρα θετικό πρόσωπο με τα γκολ και τη γενικότερη εικόνα του.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η Γαλλική ομάδα δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Σταντάρ, η οποία μάλιστα φέρεται να είναι πρόθυμη να πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Νέο -σημερινό- δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη “La Dernière Heure”, κάνει λόγο για “θετικές συζητήσεις μεταξύ της Σταντάρ και του Κάιπερς”, σημειώνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο η υπόθεση του 23χρονου άσου. Στη φετινή σεζόν με την Αζαξιό ο Κάιπερς αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια σημειώνοντας  5 γκολ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ στους συμπαίκτες του στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments