Ελλάδα

Πειραιώς τροχαίο: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που το φορτηγό «μπούκαρε» στο κατάστημα

Πειραιώς τροχαίο: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που το φορτηγό «μπούκαρε» στο κατάστημα
Πειραιώς τροχαίο: Ένα βίντεο - σοκ από το τροχαίο που έγινε το πρωί στην Πειραιώς ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Θυμίζουμε ότι ο οδηγός έπαθε έμφραγμα, ενώ οδηγούσε.

Ένα σοκαριστικό βίντεο μετέδωσε ο Alpha από το σοβαρό τροχαίο που έγινε το πρωί της Τρίτης στην οδό Πειραιώς. Ο οδηγός φορτηγού έπαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό κατέληξε στην πρόσοψη ενός καταστήματος.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

Νεκρός από παθολογικά αίτια ο οδηγός

Νεκρός από παθολογικά αίτια είναι ο άτυχος οδηγός του φορτηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος άνδρας έφυγε από τη ζωή μετά το τροχαίο δυστύχημα. Το φορτηγό που βρισκόταν στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Πειραιά, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε παρακείμενο κατάστημα στο οποίο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς, οι υπάλληλοι είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός που ήταν σχεδόν σίγουρος αν βρίσκονταν στο σημείο της πρόσκρουσης.

«Οι υπάλληλοι πρόλαβαν στο τσακ να απομακρυνθούν και δεν είχαμε θύματα. Το φορτηγό μπήκε μέσα στη ρεσεψιόν. Φαινόταν ακυβέρνητο το φορτηγό» δήλωσε, μιλώντας στο Sputnik, ο Χρήστος Γιαννακίδης υπεύθυνος της εταιρείας. Περιγράφοντας την τρελή πορεία που ακολούθησε το φορτηγό, αυτόπτης μάρτυρας εξήγησε ότι το όχημα διέσχισε διαγώνια τον δρόμο, ρίχνοντας μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού που βρισκόταν στο μεσαίο διάζωμα πριν καταλήξει στη ρεσεψιόν της εταιρείας. Από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφορικό κομφούζιο στην Πειραιώς.

Το χρονικό του τροχαίου

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί έγινε γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στα γραφεία μιας εταιρίας. Ο οδηγός του φορτηγού έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία. Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είδαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους.

Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστραφεί, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα. Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα χωρίς οι γιατροί να μπορέσουν να τον βοηθήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments