Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα μας φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις, προβλήματα και σκέψεις που μας ταλανίζουν και μας εμποδίζουν να πάμε στο επόμενο βήμα και να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχουμε θέσει. Ο καθένας μας έχει σκέψεις που τον απασχολούν. Ερωτικά, οικονομικά, εργασία, οικογένεια είναι τομείς που συνεχώς αλλάζουν και διαμορφώνονται ανάλογα τις συνθήκες.

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από την καθημερινή της παρουσία στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναλύει κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η γνωστή αστρολόγος μέσα από την στήλη επιδιώκει να δώσει απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα, να αποτρέπει και να παροτρύνει τους τηλεθεατές της να ακολουθήσουν αυτό που τους λέει το ζώδιό του, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Για όσο η Σελήνη θα παραμένει στον Ζυγό έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία, στις σχέσεις και στις συναναστροφές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω ενδεχομένως να δημιουργήσει εξουσιαστικές τάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο ομιλίας, στις συζητήσεις ίσως να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, κάποιοι θα προσπαθήσουν να υπερισχύσουν.

Ενδεχομένως να βγουν στο φως πληροφορίες ή να υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν ανασφάλειες ίσως και αμφιβολίες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει οι επιλογές να είναι προσεκτικές. Σε ζητήματα οικονομικών ρίσκων θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπόλαιες ενέργειες και οι μεγάλοι ενθουσιασμοί.

Τις απογευματινές ώρες η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό, προσοχή στις καχύποπτες σκέψεις, στις αμφιβολίες και στις ζήλιες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για φλερτ και για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ανάγκη να προσεγγίσουν και να κατακτήσουν. Τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζήλιας, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να κρατήσουν μυστικές τις σχέσεις ή τις επαφές, γενικότερα θα υπάρξει τάση για μυστικοπάθεια.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες, τα ρίσκα δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο ενδεχομένως να φέρει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, για κάποιους θα είναι δύσκολο να κινηθούν ισορροπημένα, θα πρέπει να προσέξουν τις επιλογές και τις αποφάσεις τους.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments