Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: «Μένει στον Πειραιά ο Γκασπάρ»

Ολυμπιακός ρόστερ: «Μένει στον Πειραιά ο Γκασπάρ»
Ολυμπιακός ρόστερ: Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Γκασπάρ θα παραμείνει στον Πειραιά και τη νέα σεζόν. Τι απομένει για τη συμφωνία.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Μπρούνο Γκασπάρ, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Πόρτογαλία αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τις εγγυήσεις από τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του συμπατριώτη του και ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά. Απομένει μόνο η οριστική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ. Μάλιστα, οι Ίβηρες υποστηρίζουν πως το ίδιο θα γίνει και με τον Αχμέντ Χασάν, καθώς οι δύο παίκτες είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Livesport.

Ο Γκασπάρ έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ κανονικά το συμβόλαιο του τελειώνει στις 30 Ιουνίου και επιστρέφει πίσω στην Σπόρτινγκ στην οποία ανήκει. Ο Χασάν από την άλλη πρόλαβε να παίξει σε πέντε παιχνίδια και να πετύχει δύο γκολ πριν η σεζόν διακοπεί λόγω κορωνοϊού.

Προτάθηκε ο Γιώργος Βρακάς

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, ο Γιώργος Βρακάς. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός πήγε πρόπερσι από τον ΠΑΟΚ στη Νάπολι και η περίπτωση του τέθηκε στα υπόψιν της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Βρακάς φέτος έχει 13 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Νάπολι στην Πριμαβέρα, με δύο γκολ και μια ασίστ στο ενεργητικό του. Να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές μέχρι την U-19, με την οποία έχει 6 συμμετοχές και 2 γκολ. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει ύψος 1.78. Είναι γεννημένος στα Γιάννενα το 2001.

«Παίζει» να υπάρχουν οπαδοί στα παιχνίδια της Super League

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να γίνουν παιχνίδια της Super League παρουσία φιλάθλων παρά τα μέτρα μη εξάπλωσης του κορωνοϊού που παραμένουν σε ισχύ. Αυτό είναι το συμπέρασμα μετά τη σημερινή σύσκεψη του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου και του εκτελεστικού διευθυντή του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη (που είχε κάνει την πρόταση για παρουσία φιλάθλων στους αγώνες).

Στη συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο κόσμος σταδιακά στα γήπεδα, χωρίς όμως να αναφέρεται κάποιο ποσοστό ατόμων στις κερκίδες, με την αρχική στάση της κυβέρνησης να είναι θετική στην παρουσία φιλάθλων. Μέχρι τώρα αυτό που ισχύει είναι να κυλήσει η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ χωρίς κόσμο και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν άνθρωποι της υγειονομικής επιτροπής και θα ενημερωθούν με αναλυτική τεκμηριωμένη πρόταση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments