Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες του «τριφυλλιού» γονάτισαν για τον Τζορτζ Φλόιντ

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες του «τριφυλλιού» γονάτισαν για τον Τζορτζ Φλόιντ
Παναθηναϊκός: Την μνήμη του δολοφονημένου από αστυνομικό, Τζόρτζ Φλόιντ, τίμησαν στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των υπολοίπων ευρωπαϊκών συλλόγων –Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ρόμα-  ο Παναθηναϊκός έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού. Με βασικό σύνθημα «we can’t breathe» οι παίκτες του Γιώργου Δώνη γονάτισαν αποτίοντας φόρο τιμής στον Αφροαμερικάνο Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε στην Μινεάπολις από τον αστυνομικό Ντέρεκ Κάουβιν. Στο κέντρο βρέθηκε ο  21χρονο Κριστιάν Κόναν, ο Ιταλός με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού που είχε παίξει ως δανεικός στον Λεβαδειακό στον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Το πανό που σήκωσαν οι δώδεκα “πράσινοι” έγραφε «we can’t breathe». Επίσης, στην ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγραψε: «Together we are stronger. All against racism. Enough is enough», που σημαίνει “Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί. Όλοι μαζί ενάντια στο ρατσισμό. Ανεχτήκαμε αρκετά”.

Στα μεταγραφικά σημειώνεται πως σήμερα ολοκληρώθηκε και επισήμως η μετακίνηση του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ίντερ:

Ο νεαρός άσος, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία του στον Γιάννη Αλαφούζο να φύγει από το “τριφύλλι”, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο Έλληνας μπακ θα εισπράξει περίπου 300.000 ευρώ ετησίως από τους “νερατζούρι” ωστόσο μένει να φανεί αν τη νέα σεζόν θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ή θα μείνει στο Μιλάνο.

Την ίδια ώρα, στο Κορωπί προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το μεγάλο ντέρμπι των playoffs της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ (21:30). Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος “φλερτάρει” με την Σταντάρ Λιέγης και την Σερκλ Μπριζ, δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τους Πούγγουρα και Περέα, οι οποίοι είναι τραυματίες. Αντίθετα, οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα και Νάγκι ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα που είχαν και δείχνουν πως θα προλάβουν να δηλώσουν “παρόντες” στο ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments