Ελλάδα

Δίκη βιασμός Ρόδος: Τεταμένο το κλίμα στο δικαστήριο

Δίκη βιασμός Ρόδος: Τεταμένο το κλίμα στο δικαστήριο
Δίκη βιασμός Ρόδος: Επεισοδιακή ήταν η δίκη για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με αναπηρία στη Ρόδο που συνεχίστηκε σήμερα. Κατηγορούμενοι είναι ο 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 24χρονος Ρομά.

Γεμάτο ένταση ήταν το κλίμα στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία, το 2018 στη Ρόδο. Θυμίζουμε ότι κατηγορούμενοι είναι ο 21χρονος Αλβανός Α.Λ. που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη (μαζί με τον Ροδότη Μ.Κ.) και ένας 24χρονος Ρομά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη σημερινή διαδικασία υπήρξαν ενστάσεις ως προς τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, ενώ διαπιστώθηκαν και αντιφάσεις στους μάρτυρες υπεράσπισης.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τις εξελίξεις στη δίκη

Υπέστη κρίσεις πανικού

Μετά τη χθεσινή πολύωρη κατάθεσή της, η 21χρονη -σήμερα- κοπέλα υπέστη κρίσεις πανικού και αποφασίστηκε να μην παραστεί σήμερα στη δίκη έτσι ώστε να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία που ήταν σίγουρο ότι θα την πίεζε πολύ. Να τονίσουμε ότι η 21χρονη σήμερα νεαρή γυναίκα, το βράδυ της 1ης του Δεκέμβρη του 2018 και τρεις μόλις μέρες από την άγρια δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να υπέστη ομαδικό βιασμό στη Ρόδο, από τον 21χρονο αλλοδαπό που καταδικάστηκε σε ισόβια για την στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας και έναν 24χρονο ημεδαπό. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δυο δράστες εξανάγκασαν την κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας 67% σε συνουσία και σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.

«Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια»

Η άτυχη κοπέλα είχε περιγράψει με συγκλονιστικό τρόπο, πριν δύο μέρες, στο δικαστήριο στην Κω τα όσα έζησε εκείνη τη φρικτή νύχτα. «Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου έρχονται σιγά σιγά. Με χαστούκισε ο 21χρονος 5-6 φορές δυνατά. Ήταν πολύ γυμνασμένος. Μετά με έπιασε από την κοτσίδα ο 21χρονος και ο 23χρονος μου έπιασε τα χέρια όπως όταν βάζουν χειροπέδες. Ήμουν σε σοκ. Για αυτό δεν τα είπα νωρίτερα στην Αστυνομία. Είχαν μουδιάσει τα χέρια μου. Ζαλίστηκα μετά έκανα εμετό. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments