Ελλάδα

Περιστέρι τροχαίο: Νεκρός 53χρονος δικυκλιστής

Περιστέρι τροχαίο: Νεκρός 53χρονος δικυκλιστής
Περιστέρι τροχαίο: Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια - Ο άτυχος 53χρονος είχε χάσει τον γιό του σε τροχαίο πριν 9 χρόνια.

Τα τροχαία δυστυχήματα δυστυχώς αποτελούν συχνό φαινόμενο στη χώρα μας. Άλλο ένα δυστύχημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα στο Περιστέρι Αττικής με θύμα έναν 53χρονο δικυκλιστή. Πιο αναλυτικά ξημερώματα της Τετάρτης 3 Ιουνίου, ο 53χρονος  άνδρας, σύμφωνα με το patrisnews, επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα από τον Πύργο όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, η αιτία που η μηχανή του ανετράπη παραμένει άγνωστη.  Ο άτυχος άνδρας έπειτα από το συμβάν διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όμως ήταν ήδη αργά για τον 53χρονο που σκοτώθηκε ακαριαία.

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια – Είχε χάσει τον γιό του σε τροχαίο

Επισημαίνεται ότι ο άτυχος 53χρονος, τον Ιούλιο του 2011 είχε χάσει τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα -με μηχανάκι- που είχε σημειωθεί στην είσοδο της πόλης του Πύργου.

Νεκρός 40χρονος στη Λαμία 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή ημέρα νεκρός μετά από σοβαρό τροχαίο βρέθηκε ένας 40χρονος άντρας  στο δρόμο της Λαμίας – Δομοκού, λίγο μετά την διασταύρωση του ICE, την ώρα που το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ένας 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία. Ο άτυχος 40χρονος πήγαινε μπροστά με ένα αυτοκίνητο και πίσω ακολουθούσαν συνάδελφοί του με άλλο αυτοκίνητο.

Ξαφνικά στη στροφή μετά το ICE ο 40χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο ξήλωσε μία πινακίδα, «έκοψε» μια κολόνα φωτισμού και άρχισε να κάνει τούμπες. Δυστυχώς ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να χάσει τη ζωή του επί τόπου. Στο σημείο ακολούθησε πανικός. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν αμέσως κοντά του να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την τροχαία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στο σημείο του τροχαίο και παρέλαβαν τον 40χρονο, αλλά και αυτοί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments