Οικονομία

Πασσιάς: Το καλύτερο για σας

Πασσιάς: Το καλύτερο για σας
Πασσιάς: Η επιχείρηση ξεκίνησε με την αρχική επωνυμία «Χατζηγιάννης-Πασσιάς», η οποία προήλθε από τα ονόματα των ιδρυτών της και αρχικών μετόχων.

Φέτος συμπληρώνει 120 χρόνια από την ίδρυση της και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αλλαντικών στην χώρα μας. Η αρχή έγινε από τη Θεσσαλονίκη, όπου έως και σήμερα συνεχίζει να δραστηριοποιείται η εταιρεία, ενώ αυτή τη στιγμή, ήδη η πέμπτη γενιά επιχειρηματιών της οικογένειας ασχολείται ενεργά στην εταιρεία. Η επιχείρηση ξεκίνησε με την αρχική επωνυμία «Χατζηγιάννης-Πασσιάς», η οποία προήλθε από τα ονόματα των ιδρυτών της και αρχικών μετόχων.

Η μακεδονική βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων Ευάγγελος Πασσιάς έχει καταφέρει να διευρύνει σημαντικά την παρουσία της τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.  Στις δραστηριότητές της συμπεριλαμβάνονται η επεξεργασία, οι εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο κρεάτων και τυριών, αλλά οφείλει το σύνολο σχεδόν του κύκλου εργασιών της σε βιομηχανικές δραστηριότητες.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά στις αρχές του 1900 στην Θεσσαλονίκη, όταν η οικογένεια Πασσιά ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη βιομηχανία αλλαντικών. Η αγάπη και η αφοσίωσή της στην παραγωγή αλλαντικών, σε συνδυασμό με την ανάγκη των καταναλωτών για αγνά και ποιοτικά προϊόντα, εδραίωσε την εταιρεία στον κλάδο της αλλαντοβιομηχανίας, αποτελώντας την πρώτη βιομηχανία του κλάδου στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα.

Πέντε γενιές πριν, ξεκίνησαν με την πεποίθηση ότι οι καταναλωτές αξίζουν το καλύτερο. Σήμερα, με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας, γνώσης, αγάπης και σεβασμού για την κληρονομιά της και ακολουθώντας πιστά την παράδοση, εξελίχθηκε σε μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής αλλαντικών, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, παρέχοντας ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή.

Από την ημέρα της ίδρυσης της εταιρείας μέχρι και σήμερα, η αγάπη για την οικογένεια συμβαδίζει με την αγάπη για τα αλλαντικά. Η νέα γενιά της οικογένειας Πασσιά, με σπουδές στη τεχνολογία τροφίμων και τη διοίκηση επιχειρήσεων, συνεχίζει το σπουδαίο έργο των πρεσβυτέρων και εργάζεται με ξεχωριστό ζήλο, μεράκι και μεθοδικότητα.

Στα 100 και πλέον χρόνια ισχυρής παρουσίας εντός και εκτός Ελλάδας, η Πασσιάς υιοθετεί μέσα συνεχούς βελτίωσης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, στις εγκαταστάσεις και στην τεχνογνωσία των προϊόντων. Από την πρώτη περιβόητη κονσέρβα μορταδέλας το 1900 μέχρι την τεράστια ποικιλία προϊόντων του σήμερα, συνεχίζει να διερευνά νέους τρόπους ώστε να προσφέρει υπέροχο φαγητό στην οικογένεια. Το δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από περίπου 120 εργαζομένους. Το δίκτυο διανομής της εταιρείας αποτελείται από 11 φορτηγά ψυγεία που παραδίδουν τα προϊόντα στα καταστήματα της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας ευρύτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments