Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η Άση Μπήλιου καθημερινά δίνει ραντεβού μέσω της συχνότητας του STAR. Από τον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η γνωστή αστρολόγος αναλύει ένα προς ένα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου δίνοντας κατευθυντήριες γραμμές σε όσους όσοι την ακολουθούν. Ερωτικά, οικονομικά, εργασία, οικογενειακά είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν κυρίως τους τηλεθεατές.

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη προβλήματα και αδιέξοδα. Ορισμένες φορές οι έννοιες γιγαντώνονται με τους ανθρώπους να μην μπορούν να βρουν λύσεις και να καταφεύγουν στη βοήθεια τρίτων. Τα ζώδια για πολλούς μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις προκειμένου να παραμεριστούν τα εμπόδια και με τις σωστές κινήσεις να προχωρήσουμε μπροστά στις επόμενες προκλήσεις της ζωής.

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς, πεισματικές αντιπαραθέσεις θα υπάρξουν, στις συζητήσεις η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και οικονομικές ρυθμίσεις.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, θα κατευνάσει τα πνεύματα, θα υπάρξει δυνατότητα οι συζητήσεις να γίνουν μέσα σε μία πιο ήρεμη και πιο συνεννοήσιμη ατμόσφαιρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συνεργασίες, νέες ιδέες θα ακουστούν, θα δοθεί η δυνατότητα η θεωρία να περάσει στην πράξη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό τα χαρακτηριστικά θα είναι καχυποψία και διαίσθηση. Προσοχή στις ανασφάλειες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην εσωτερική ανησυχία και στην αβεβαιότητα. Σε ζητήματα διεκδίκησης ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός, οι ενέργειες δεν θα είναι παρορμητικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς ενισχύει τη διαίσθηση και το ένστικτο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει ευχάριστα αποκαλυπτικά γεγονότα, ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες.

Το πέρασμα της Σελήνης από τον Σκορπιό στον Τοξότη ανεβάζει τις διαθέσεις, ανάγκη θα υπάρξει για συναναστροφή και κοινωνικοποίηση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθήσει στον ορθολογισμό, η σκέψη θα γίνει αντικειμενική, οι αποφάσεις θα είναι σκεπτόμενες.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments