Αθλητισμός

Άσχημα τα νέα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Άσχημα τα νέα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

Σοκ προκάλεσαν στον Ολυμπιακό και στον ίδιο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Έτσι, δεν πρόκειται να αγωνιστεί άλλο τη φετινή σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αφού λήγει το συμβόλαιο του. Ο Λάζαρος χτύπησε σε μια φάση, κατά τη διάρκεια του σημερινού προπονητικού διπλού, στο δεξί γόνατο. Οι πόνοι ήταν έντονοι και το πρόγραμμα σταμάτησε. Αμέσως πήγε πάνω του το ιατρικό επιτελείο και τον εξέτασε. Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για μια κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Αλλά πήγε στο νοσοκομείο, όπου έβγαλε μαγνητική.

Εκτός για δύο μήνες

Αυτή έδειξε πως ο Λάζαρος υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες. Μεγάλη η ατυχία για τον έμπειρο εξτρέμ ο νέος, ουσιαστικά, σοβαρός τραυματισμός που ήρθε σε μια στιγμή που έδειχνε δυνατός στις προπονήσεις. Ήθελε να πάρει ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σίγουρα δεν υπολογιζόταν για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όπως, όμως αναφέρει το Sportime, υπάρχουν πολλά ματς, στα οποία θα μπορούσε να αγωνιστεί. Ειδικά όταν θα τελείωνε και μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Λάζαρος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Φεβρουάριο του 2019. Έκανε την επέμβαση και το πάλεψε να προλάβει τις αρχές της φετινής σεζόν. Με την επιστροφή του στο φουλ πρόγραμμα, έβγαλε μυϊκό τραυματισμό και πήγε πίσω η επάνοδος.

Έμεινε πίσω σχετικά με τους υπόλοιπους και δεν κατάφερε να βρει την θέση του στο αρχικό σχήμα. Μετά ήρθε η πανδημία που έβαλε λουκέτο στα πάντα. Ο Λάζαρος είχε δει σαν μεγάλη ευκαιρία τα πλέι οφ, να δείξει πως μπορεί να προσφέρει. Παράλληλα ήθελε να στείλει και μήνυμα, για την παραμονή του, αφού φέτος λήγει το συμβόλαιο του., όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Θα παίξει βασικός ο Φορτούνης με τον ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα και με την Sportday, η αλήθεια είναι πως πολύ δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού στο ματς. Εκτός του ότι ο Μαρτίνς εμπιστεύεται περισσότερο τους παίκτες που τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο ως τώρα, δεν έχει ξεχαστεί τελείως και το πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη. Ζήτησε συγγνώμη και καλά έκανε, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα σε δεύτερο πλάνο και μόνο μέσα από την σκληρή προπόνηση μπορεί να πείσει γι΄ άλλη αντιμετώπιση. Για να παίξει λοιπόν από την αρχή ή έστω ως αλλαγή στο ντέρμπι θα πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό.

Υπενθυμίζεται, πως ο 27χρονος πέρασε μία δύσκολη χρονιά. Μετά τον τραυματισμό του, ακολούθησε η διακοπή λόγω κορωνοϊού και έτσι δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός έχει δοκιμαστεί από τον Πορτογάλο μόνο ως αλλαγή. Οπότε πολύ δύσκολα θα τον δούμε να αγωνίζεται στο προσεχές παιχνίδι. Φυσικά, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ποντάρει πολλά στον Φορτούνη και περιμένει πως και πως να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του. Αυτόν τον Φορτούνη που έκανε ότι ήθελε στο παιχνίδι. Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι μπορεί να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments