Ελλάδα

Αγνοούμενος Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε o 63χρονος ψαράς

Αγνοούμενος Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε o 63χρονος ψαράς
Αγνοούμενος Χαλκιδική: Δυστυχώς, νεκρός εντοπίστηκε ο 63χρονος άνδρας που αγνοείτο στη Χαλκιδική.

Νεκρός εντοπίστηκε, δυστυχώς, ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο στη Χαλκιδική. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από χθες Πέμπτη 6 Ιουνίου, όταν πήγε στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης τον εντόπισε γύρω στη 1 το μεσημέρι σε ακτή δυτικά της Γερακινής στη Χαλκιδική και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές. Τον 63χρονο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προανάκριση για τις συνθήκες του θανάτου του διενεργεί το Λιμενικό. Αναλυτικότερα, ο 63χρονος είχε πάει για ψάρεμα το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιουνίου, με μικρό αλιευτικό σκάφος και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ ακολούθησαν έρευνες από αέρος, ξηράς και θαλάσσης.

Νεκρός και ο 54χρονος στον Υμηττό

Ο 63χρονος ψαράς δεν ήταν ο μόνος αγνοούμενος που βρέθηκε σήμερα νεκρός. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, τη ζωή του έχασε και ο 54χρονος άνδρας που αγνοείτο στον Υμηττό. Όπως έγραψε το pagenews.gr και νωρίτερα, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Υμηττού και συγκεκριμένα στην περιοχή με το χαρακτηριστικό όνομα Κακό Ρέμα. Ο άτυχος άνδρας αγνοείτο εδώ και δύο ημέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε μετά από έρευνες της Αστυνομίας να έχει χάσει τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του. Ο 54χρονος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του από την Τετάρτη, είχε πάει για περίπατο στον Υμηττό, αλλά δεν επέστρεψε. Από τότε για τον λόγο αυτό διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η κόρη του 54χρονου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, είχε δηλώσει πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, συμπληρώνοντας, όμως, ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Στις έρευνες συμμετείχε και η οικογένεια του αγνοούμενου, καθώς είχαν συμπληρωθεί πάνω από δύο 24ωρα από τη στιγμή που εξαφανίστηκε.

Δείτε ρεπορτάζ για τον 54χρονο στον Υμηττό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments