Οικονομία

Ιβάν Σαββίδης: Το νέο επιχειρηματικό βήμα που κάνει

Ιβάν Σαββίδης: Το νέο επιχειρηματικό βήμα που κάνει
Ιβάν Σαββίδης: Να αγοράσει το παλιό αεροδρόμιο του Ροστόφ επιδιώκει ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους πιο ενεργούς επιχειρηματίες, ενώ οι τομείς στους οποίους εμπλέκεται είναι διαφορετικοί. Όπως σημειώνει η εφημερίδα Metrosport, είναι σαφής η στροφή του Ομίλου Agrocom του Ελληνορώσου επιχειρηματία στον τουρισμό και αυτό φαίνεται από τις επενδύσεις που κάνει σε ξενοδοχεία τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ρωσία, όσο και στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός ο τομέας στον οποίο, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θέλει να στρέψει το επενδυτικό ενδιαφέρον του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, απόδειξη είναι και η προσπάθεια που κάνει για να αγοράσει το παλιό αεροδρόμιο του Ροστόφ. Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, έχει κάνει μία πρόταση ύψους 9,2 εκατ. ευρώ για να αγοράσει όλο τον χώρο του παλιού αεροδρομίου της πόλης. Ωστόσο, πρόκειται για μία περίπτωση ιδιαίτερα μπλεγμένη και άρα και χρονοβόρα, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας της βόρειας Ελλάδας.

Τι θα γίνει με τις συνδρομές στο PAOK TV

Ένα από τα θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα είναι τι θα γίνει με τις συνδρομές των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κανάλι της ομάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, κατά τη διάρκεια των πρώτων συζητήσεων μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο τραπέζι η μείωση της συνδρομής στο PAOK TV ή να δοθούν κωδικοί για παιχνίδια, αλλά τεχνικά δεν μπορεί να υποστηριχθεί κάτι τέτοιο.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει μια μείωση για τους κατόχους στα διαρκείας της επόμενης περιόδου, αν επιτραπεί η παρουσία του 100% του κόσμου στους αγώνες, είτε επίσης μέσα από μεμονωμένα παιχνίδια. Το επόμενο διάστημα και μετά από τις αποφάσεις που θα παρθούν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τις υγειονομικές αρχές, θα είναι ευκολότερο να απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα.

Την Κυριακή η μάχη με τον Ολυμπιακό

Οι Θεσσαλονικείς θα φιλοξενήσουν στην Τούμπα τους Πειραιώτες την Κυριακή (7/6) στις 19:30, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει οπωσδήποτε το «διπλό» προκειμένου να εξασφαλίσει και τυπικά το πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να μην κάνει περιττές κινήσεις και να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο τη γνωστή ενδεκάδα που χρησιμοποιούσε και πριν τη διακοπή. Έτσι, σε σχήμα 4-3-3 αναμένεται να δούμε τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, τον Σεμέδο και τον Μπα στόπερ. Οι Καμαρά, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι η τριάδα των χαφ με τον Βαλμπουενά και τον Μασούρα στα άκρα της επίθεσης. Ο Ελ Αραμπί θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Από την μεριά του, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει πολλές επιλογές. Οι απουσίες των τιμωρημένων Γιαννούλη και Ίνγκασον αλλά και οι τραυματίες Κρέσπο, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζαμπά δεν του επιτρέπουν να κάνει σχέδια. Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει μάλλον ο Πασχαλάκης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος στο δεξιό, με τους Βαρέλα και Μιχάι να είναι οι δύο στόπερ. Στα χαφ οι Μίσιτς και Μαουρίσιο θα πάρουν φανέλα βασικού, την ώρα που στην επιθετική γραμμή ο Λημνιός έχει το προβάδισμα για το ένα άκρο με τους Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Καντουρί να «κονταροχτυπιούνται» για τις άλλες δύο θέσεις. Στην κορυφή παραμένει ερωτηματικό αν θα τοποθετηθεί ο Άκπομ ή ο Σβιντέρσκι.

Διαβάστε το αφιέρωμα του pagenews.gr για την επανέναρξη της Super League εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments