Αθλητισμός

Super League: Πανιώνιος – Βόλος 1-0

Super League: Πανιώνιος – Βόλος 1-0
Super League: Ο Πανιώνιος με γκολ του Σωτήρη Τσιλούλη στο 57' πήρε τη νίκη και έμεινε ζωντανός, διατηρώντας τη θέση του στην κατηγορία.

Τη νίκη πήρε ο Πανιώνιος, με τον Σωτήρη Τσιλούλη να βάζει γκολ στο 57′, παραμένοντας στην κατηγορία του, κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς στη μετά κορωνοϊού εποχή στην Ελλάδα.

Οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ με τον ικανό ποδοσφαιριστή και όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων έγιναν ένα κουβάρι για να το πανηγυρίσουν, λησμονώντας πάνω στον ενθουσιασμό τους τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και την τήρηση αποστάσεων.

Το «φιλί της ζωής» στο 57′

Ο μεγάλος νικητής ήταν ο Πανιώνιος που επικράτησε του Βόλου με 1-0 με τον Σωτήρη Τσιλούλη στο 57′ να δίνει το… φιλί της ζωής στους κυανέρυθρους με το γκολ που σημείωσε, όπως δημοσιεύει το sports24. Αμέσως μετά, περικυκλώθηκε από τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον αγκάλιασαν ξεχνώντας όλους τους κανόνες περί αποστάσεων.

Το τρίποντο αυτό ήταν αρκετά σημαντικό για την ομάδα του Πανιωνίου που μείωσε στους τρεις πόντους τη διαφορά από τον Παναιτωλικό και έδειξε αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Σε ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες οι κυανέρυθροι δεν πτοήθηκαν ούτε από τις άδειες εξέδρες ούτε από το γεγονός ότι έχασαν τον Αραμπούλι στο 36′.

Η άμυνα των κυανέρυθρων δεν δυσκολεύτηκε 

Σύμφωνα με το sports24, ο Πανιώνιος είχε σε εξαιρετική μέρα τους Κόρμπο, Τσιλούλη και Εμμανουηλίδη με τον τελευταίο μάλιστα να είναι αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα ρήγματα στην άμυνα του Βόλου ενώ από δική του ενέργεια και ασίστ που έβγαλε επιτεύχθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Μετά το γκολ η άμυνα των κυανέρυθρων δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και το παιχνίδι να λήξει στο 90+6 με άπαντες στη Νέα Σμύρνη να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Ποια ήταν η σύνθεση του αγώνα;

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Οικονομίδης (71′ Μιλόγεβιτς), Παπανικολάου, Κόρμπος, Τσιλούλης, Αραμπούλι (41′ Λυμπεράκης), Εμμανουηλίδης (86′ Παπαγεωργίου).

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Λύρατζης (64′ Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84′ Κάσες), Μουνίθ, Ζοάο, Μάντζης.

Γκολ: 57′ Τσιλούλης

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Τζιώτζιος (Θράκης)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κότνικ/Δημόπουλος, Μπαλογιάννης, Λύρατζης

Η βαθμολογία στα playouts

7. Ατρόμητος 32

8. ΑΕΛ 30

9. Αστέρας 30

10. Λαμία 27

11. Βόλος 27

12. Ξάνθη 18

13. Παναιτωλικός 17

14. Πανιώνιος 14

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments