Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Με αυτόν τον τρόπο η δράστιδα παρακολουθούσε την 34χρονη

Επίθεση βιτριόλι: Με αυτόν τον τρόπο η δράστιδα παρακολουθούσε την 34χρονη
Επίθεση βιτριόλι: Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να δουν όλες τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα.

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Την ώρα που οι αρχές προσβλέπουν στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εξετάζουν το άλλοθι δύο γυναικών από το οικογενειακό περιβάλλον της 34χρονης, συνταξιούχος αστυνομικός αποκάλυψε ότι μία μαυροφορεμένη γυναίκα ερευνούσε το χώρο της επίθεσης επί πέντε ημέρες.

Η γυναίκα με την μάσκα είχε μελετήσει, όχι μόνο το σχέδιο της επίθεσης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα κρύψει την ταυτότητα της στην παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και τις ημέρες που έκανε κατόπτευση του χώρου που σημειώθηκε η επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί όχι μόνο κατάφεραν να διαπιστώσουν τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω, αλλά ακόμα και τον τρόπο διαφυγής της, που είναι απλός και συνάμα δύσκολος ερευνητικά για τους Αστυνομικούς. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Το «σατανικό» σχέδιο της δράστριας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έδρασε η “μαυροντυμένη” γυναίκα, που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η μυστηριώδης γυναίκα τηλεφώνησε από κεντρικό δρόμο της Αθήνας προκειμένου να κλείσει ραντεβού με το ραδιοταξί, που την απομάκρυνε από την περιοχή όπου εξαπέλυσε τη φρικτή επίθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το επίμαχο τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης και είχε διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που ζήτησε από την εταιρία ραδιοταξί, είναι ο οδηγός να την περιμένει στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, στον Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για σημείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ασφαλιστική εταιρία όπου εργάζεται η Ιωάννα.Η οδηγός επιπλέον περιέγραψε την ύποπτη ως ψηλή, μάλλον νεαρής ηλικίας, και σχετικά αδύνατη. Ωστόσο κάποια πράγματα επάνω της, της έκαναν εντύπωση, πλην όμως δεν έδωσε σημασία καθώς ήταν οι ημέρες που μόλις είχαμε βγει από την καραντίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που της έκανε εντύπωση ήταν τα μαλλιά της, για τα οποία εκτίμησε πως μάλλον είναι περούκα. Μάλιστα σκέφτηκε όπως είπε χαρακτηριστικά στους Αστυνομικούς πως ίσως η κοπέλα έπασχε από κάποια ανίατη ασθένεια και ίσως έκανε χημειοθεραπείες, με αποτέλεσμα να της πέσουν τα μαλλιά. Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, η γυναίκα η οδηγός του ταξί περίμενε την ύποπτη στην οδό Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα και την μετέφερε στο Παγκράτι. Μάλιστα, η περιγραφή που έδωσε για την γυναίκα, ταιριάζει απόλυτα με αυτή που είχε κάνει η Ιωάννα, αλλά και με το οπτικό υλικό με τη δράστιδα, που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

 Η 34χρονη Ιωάννα δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα κάποιο πρόσωπο

Δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα κανένα από τα πρόσωπα που ίσως να εμπλέκονται στην επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη Ιωάννα. Οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται να έχουν συλλέξει αρκετά από τα στοιχεία και εκτιμούν ότι η δράστιδα θα αποκαλυφθεί άμεσα.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται η 34χρονη Ιωάννα βρέθηκαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί της.  Κατά την παραμονή τους, όμως, δεν προέκυψε κάποιο νέο στοιχείο με την ίδια να μην είναι σε καλή κατάσταση και να μην αναγνωρίζει κάποιο πρόσωπο προς το παρόν. «Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Αστυνομία βρήκε ένα ατράνταχτο στοιχείο

Φως στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ρίχνει η αστυνομία η οποία έχει στα χέρια της ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της δράστιδας, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο των Ελληνικών Αρχών είναι ένα τηλεφώνημα, το οποίο συνδέει με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στη άτυχη κοπέλα. Ειδικότερα  και σύμφωνα πάντα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρεία ταξί και έχει καταγραφεί. Έτσι, αλλάζουν πλέον τα δεδομένα με την ΕΛ.ΑΣ να έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την εν λόγω κλήση, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας, ενώ το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρείες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία είχε προβεί σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μέσα από την οποία διαφαίνεται πως η δράστιδα πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει βίντεο με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ωστόσο, και πάλι το πρόσωπο της δράστιδας δεν φαίνεται επειδή φοράει μάσκα και σκούφο. Είναι βίντεο της προηγουμένης από την ημέρα της επίθεσης. Παράλληλα, η δεύτερη φάση των ερευνών αφορά τον ίδιο τον θάλαμο. Όπως προκύπτει από τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, η μαυροντυμένη γυναίκα τοποθέτησε μία τηλεκάρτα στο θάλαμο για να επικοινωνήσει με την εταιρεία ραδιοταξί, για να της εξασφαλίσει όχημα για 3 ή 4 ημέρες.

Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί, επειδή υπάρχει σειριακός αριθμός, προσπαθούν να εντοπίσουν από πού ακριβώς αγοράστηκε η τηλεκάρτα ή αν έχουν γίνει άλλες τηλεφωνικές κλήσεις. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τη δράστιδα, έδωσε πολύτιμα στοιχεία στην Ασφάλεια, όχι όμως και την ταυτότητά της. Μάλιστα, η γυναίκα με το βιτριόλι φέρεται ότι είχε μισθώσει ταξί και τις προηγούμενες ημέρες. Καλούσε σε ραδιοταξί από καρτοτηλέφωνο για να μην αφήνει ηλεκτρονικά ίχνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments