Αθλητισμός

Χριστοδουλόπουλος: Ο τραυματισμός φέρνει προβλήματα για τη νέα σεζόν

Χριστοδουλόπουλος: Ο τραυματισμός φέρνει προβλήματα για τη νέα σεζόν
Χριστοδουλόπουλος: Στη διάρκεια των πλέι οφ ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος να δώσει τα πάντα για ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι πολύ σοβαρός και του στερεί το να παίξει στη νέα σεζόν, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και γενικά.

Στη διάρκεια των πλέι οφ ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος να δώσει τα πάντα για να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να του προσφέρει ευκαιρίες ώστε να αποδείξει πως μπορούσε να κάνει ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Φως των Σπορ», αυτός ο νέος σοβαρός τραυματισμός στερεί από τον διεθνή άσο αυτήν την ευκαιρία, ενώ γενικά του προκαλεί μεγάλο πρόβλημα για το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του. Όχι στον Ολυμπιακό, μα γενικώς…

Ξεκίνησε ως παίκτης της Νεάπολης

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατέρμονα. Το 2004 ως παίκτης πλέον της Νεάπολης είχε κληθεί στη Μικτή ΕΠΣΜ, σε αγώνα της οποίας τον ξεχώρισε ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης και εισηγήθηκε την άμεση απόκτησή του, πράγμα που έγινε το καλοκαίρι του 2004. Από τότε και μέχρι το 2008 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, όπου είχε 57 εμφανίσεις σημειώνοντας 8 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2006 πήγε, χωρίς την άδεια της ομάδας του, κατόπιν πρόσκλησης της Λίβερπουλ στην Αγγλία, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ο τότε τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Ράφα Μπενίτεθ εισηγήθηκε την απόκτησή του. Στον ΠΑΟΚ έφτασε μια προσφορά ύψους 600.000 ευρώ, την οποία οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν, όντες εκτός των άλλων εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά του.

Μετά την άρνηση παραχώρησης αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ομάδα του, όπου το κλίμα ήταν βαρύ για αυτόν και εξομαλύνθηκε μόνο μετά από προσωπική παρέμβαση του Θοδωρή Ζαγοράκη, τότε προέδρου του ΠΑΟΚ και μια δημόσια συγνώμη του ίδιου. Από τον Μάρτιο του 2007 και έχοντας λήξει η εξάμηνη διακοπή συμβολαίου που του είχε επιβληθεί, αγωνίστηκε ξανά σε επίσημους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ

Το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό έναντι συμβολαίου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του στο τριφύλλι ήταν την περίοδο 2009 – 2010 όταν κατέκτησε το νταμπλ. Στον Παναθηναϊκό παρέμεινε συνολικά 4,5 χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2014 ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Ελλάς Βερόνα, όντας συμπαίκτης με τον Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο συνυπήρξαν και στην ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε στην επίσης ιταλική Σαμπντόρια ως δανεικός, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα σφραγίστηκε στις 27 Αυγούστου 2016, όταν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως ελεύθερος, μετά από 3,5 χρόνια στην Ιταλία. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ το σημείωσε στις 25 Οκτωβρίου 2016, εναντίον της Κέρκυρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments