Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Γιατί η 34χρονη ζήτησε να μην κάνει άλλα χειρουργεία

Επίθεση βιτριόλι: Γιατί η 34χρονη ζήτησε να μην κάνει άλλα χειρουργεία
Επίθεση βιτριόλι: Η 34χρονη Ιωάννα φαίνεται πως ζήτησε να αναβληθούν τα χειρουργεία της, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της.

Η 34χρονη Ιωάννα φαίνεται πως ζήτησε να αναβληθούν τα χειρουργεία της, ώστε να είναι διαθέσιμη για την Αστυνομία και να βοηθήσει, όπως μπορεί, στις έρευνες που αφορούν στην επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της.

Ο δικηγόρος της νεαρής γυναίκας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο δελτίο του Star, τόνισε ότι το αίτημά της είχε σχέση με την πορεία των ερευνών. Η Ιωάννα, λοιπόν, η οποία μπήκε το Σάββατο (6/6) για δύο επεμβάσεις, είχε ζητήσει τις τελευταίες μέρες να μην γίνουν χειρουργεία, ώστε να είναι διαθέσιμη για τις Αρχές και να παράσχει βοήθεια, στην προσπάθεια να βρεθεί η δράστιδα.

Ο κος Αλεξανδρής τόνισε επίσης, πως η πολυπλοκότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης λειτουργεί υπέρ της δράστιδος, ενώ τονίζει πως οι Αρχές δεν αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης. Όπως προσέθεσε για την ψυχολογική κατάσταση της 34χρονης, η ίδια αγωνιά, αλλά θα ανακουφιστεί πολύ, όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τι ήταν αυτό που «πρόδωσε» τη δράστιδα

Μπορεί, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, η δράστιδα η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα να είχε σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα, μα φαίνεται πως δεν πραγματοποίησε το τέλειο έγκλημα. Και αυτό γιατί όσο περνούν οι μέρες οι αστυνομικοί βρίσκουν όλο και περισσότερες «τρύπες» στο σχέδιό της.

Και παρότι δεν την έχουν εντοπίσει ακόμα, αυτά τα… σφάλματά της λειτουργούν υπέρ των αστυνομικών. Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιοι έχουν να κάνουν με την εικόνα της γυναίκας από κάμερες ασφαλείας και την καταγεγραμμένη φωνή της όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία ταξί, ενώ πλέον γνωρίζουν και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε.

Ακόμα λοιπόν, στήνουν τον φάκελό της ώσπου να είναι σε θέση να γνωρίζουν την ταυτότητά της. Επίσης, σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», αποκαλύφθηκε και το σκίτσο της γυναίκας με το βιτριόλι, στο οποίο έχουν καταλήξει οι Αρχές. Η δράστις φαίνεται να μεταφέρει το βιτριόλι σε μπλε παγούρι και η ίδια να φοράει πιθανότατα περούκα, μαύρα γυαλιά, χειρουργική μάσκα, γάντια, καπαρντίνα, ενώ έχει και σακίδιο πλάτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments