Ελλάδα

Μητέρα της Τοπαλούδη κατά του 21χρονου: «Είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας χωρίς αισθήματα χωρίς ψυχή και καρδιά»

Μητέρα της Τοπαλούδη κατά του 21χρονου: «Είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας χωρίς αισθήματα χωρίς ψυχή και καρδιά»
Μητέρα της Τοπαλούδη κατά του 21χρονου: Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας αντιδρά έντονα στις δηλώσεις για το χαμό του παιδιού της.

Η μητέρα της  αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, ξέσπασε για ακόμη μια φορά, έπειτα από τις δηλώσεις του 21χρονου που καταδικάστηκε για το βιασμό και τη δολοφονία της 19χρονης, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Πριν από λίγες ημέρες ο νεαρός είχε δηλώσει στο STAR τα εξής: «Δεν βιάσθηκε ποτέ η Ελένη. Δεν της αφαίρεσα τη ζωή… Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω δεν μπόρεσα πραγματικά. Γι’ αυτό το πράγμα θα το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή… Δεν θέλω να βγαίνει ότι ήμουν βιαστής γιατί δεν ήμουν. Εγώ βάζω ενοχές στον εαυτό μου και μετανιώνω που δεν μπόρεσα να τη σώσω».

Έπειτα από τη δήλωση του 21χρονου η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δεν  μπόρεσε να μην πάρει θέση, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού: «Είναι δολοφόνος, βιαστής και τίποτα δεν αλλάζει με το να βγαίνει και να παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο. Είναι τύραννος, σαδιστής, μισογύνης, ένα ανθρωπόμορφο τέρας χωρίς αισθήματα χωρίς ψυχή και καρδιά».

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες της δολοφονίας και του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκαν ομόφωνα από το Δικαστήριο σε ισόβια και κάθειρξη 15 ετών

Το δικαστήριο επέβαλλε για τον καθένα από τους δυο κατηγορουμένους την ποινή των ισοβίων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και κάθειρξη 15 ετών για τον βιασμό της φοιτήτριας. Το δικαστήριο επίσης είπε ομόφωνα «όχι» στα αιτήματα των κατηγορουμένων για την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Η εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη όλων των αιτούμενων ελαφρυντικών.

«Δεν αξίζουν κανένα ελαφρυντικό» ανέφερε και το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. «Αλήθειες δεν άκουσα. Οι κατηγορούμενοι δεν έδειξαν μεταμέλεια και με τη στάση τους ενέπαιζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης το δικαστήριο και συνεχίζουν να διασύρουν τη μνήμη της Ελένης. Υπήρξε έλλειψη ειλικρινούς θέσης μέχρι το τέλος» ανέφερε κατά την αγόρευση της, κάνοντας λόγο για «ηθική διαστροφή του χαρακτήρα των κατηγορουμένων την ώρα που τα στοιχεία της δικογραφίας βοούν».

Όπως είπε η εισαγγελέας, η υπόθεση του φρικιαστικού βασανισμού, του βιασμού και του αποτρόπαιου θανάτου της 19χρονης, την συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή και την παρακολουθούσε εκτενώς. “Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Ελένη, όμως θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου. Μη φανταστείτε ότι η δίκη τελειώνει και εμείς βγάζουμε από πάνω μας τα πάντα, όπως έκαναν αυτοί οι δυο τύποι” ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός, κοιτώντας προς το εδώλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments