Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης Τράμπζονσπορ: Σενάριο για ενδιαφέρον των Τούρκων

Κώστας Φορτούνης Τράμπζονσπορ: Σενάριο για ενδιαφέρον των Τούρκων
Κώστας Φορτούνης Τράμπζονσπορ: Τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας ενδιαφέρεται για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Δεν προκύπτει να έχει βάση το σενάριο.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η καταπληκτική σεζόν που έκανε ανάγκασε τον Ολυμπιακό να του προσφέρει ένα συμβόλαιο που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα. Ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για την ακρίβεια έχασε σχεδόν όλο το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αλλά και το ξεκίνημα της φετινής. Πλέον έχει επιστρέψει σε πλήρη δράση, αλλά θα χρειαστεί λίγο καιρό μέχρι να επανέλθει στα προ τραυματισμού στάνταρ που είχε βάλει ο ίδιος. Το διάστημα της καραντίνας δεν το βοήθησε σε αυτό, ωστόσο στον Ολυμπιακό είναι σίγουροι ότι ο Φορτούνης θα γίνει ξανά σημείο αναφοράς.

Τραβηγμένο σενάριο από Τουρκία

Στα χρόνια που ο Φορτούνης αγωνίζεται στον Ολυμπιακό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Για συνεχόμενα καλοκαίρια η Μπεσίκτας παρακολουθούσε την περίπτωση του, αλλά τελικά δεν προέκυψε ποτέ κάτι επίσημο. Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει τον παίκτη και τα ΜΜΕ της χώρας τον έβαλαν πρωταγωνιστή σε ένα τραβηγμένο σενάριο.

Αυτό το σενάριο αναφέρει ότι η Τράμπζονσπορ παρακολουθεί την περίπτωση του. Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να έχει βάση καθώς η Τουρκική ομάδα αποκλείστηκε από την Ευρώπη για παραβίαση του Financial Fair Play. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να ξοδέψει μεγάλα ποσά και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν πουλάει φτηνά. Ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του.

Ωστόσο ακόμα και αν οι Τούρκοι έβρισκαν τα χρήματα για να καλύψουν τα “θέλω” του ποδοσφαιριστή, εκείνος δύσκολα θα δεχόταν να παίξει σε μια ομάδα που δεν θα αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και την τραγική κατάσταση της Τουρκικής Οικονομίας τότε βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι το σενάριο δεν έχει βάση. Στο ίδιο ρεπορτάζ πάντως εμπλέκεται και μία ισπανική ομάδα που φέρεται να τσεκάρει τον διεθνή μέσο. Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε σαν αλλαγή παίρνοντας τη θέση του Βαλμπουενά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments