Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Τα λέει με Φενέρμπαχτσε – Στη γωνία ο Ολυμπιακός

Κώστας Σλούκας: Τα λέει με Φενέρμπαχτσε – Στη γωνία ο Ολυμπιακός
Κώστας Σλούκας: Κρίσιμο ραντεβού με την Φενέρμπαχτσε θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Έλληνας γκαρντ.

Να κάνει δικό του τον Κώστα Σλούκα επιθυμεί διακαώς ο Ολυμπιακός ωστόσο στην μέση βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τουρκική ομάδα, ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει στην Πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η πλευρά του Σλούκα θα έχει τηλεδιάσκεψη τις επόμενες ημέρες με την Φενέρ προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον τους.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει στην Τουρκία καθώς απαιτείται να μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Οι σημαντικές οικονομικές οφειλές, ο τρόπος με τον οποίο ο σύλλογος διαχειρίστηκε τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός ο Έλληνας παίκτης, οι περικοπές από το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και η ραγδαία πτώση της τουρκικής λίρας σε σχέση με το ευρώ και το δολάριο δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την παραμονή του Σλούκα. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν περίπου δύο εβδομάδες να συναντηθούν με την πλευρά του 30χρονου, με την πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι να ανέρχεται στα 5.000.000 για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 έτους.

Υπενθυμίζεται, πως την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευμα ήθελε τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Σλούκα να έχουν συναντηθεί δίνοντας τα χέρια για τα επόμενα τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος πλέι μέικερ αναφέρθηκε πως βρέθηκε στην Arcadia, στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησε για συμβόλαιο. Ωστόσο, ο μάνατζερ του το διέψευσε. Με ανάρτησή του στο twitter τόνισε πως ο πελάτη του παραμένει παίκτης της Φενέρ. «Με τεράστιο σεβασμό στη δουλειά όλων των αθλητικών μέσων θα ήθελα να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρ και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα είδος διαπραγματεύσεων με κανένα άλλο σύλλογο στον κόσμο».

Στο παιχνίδι και η Ισπανία:

Εκτός από τον Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Εκτός από την ομάδα της Μαδρίτης δημοσίευμα αναφέρει ότι και η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του Σλούκα. Έπειτα από την αποχώρηση του Μάλκολμ Ντιλέινι και το επικείμενο διαζύγιο με τον Κέβιν Πάνγκος, η «Μπάρτσα» έχει βγει στην αγορά αναζητώντας ένα πολύ δυνατό όνομα για την περιφέρειά της.

Είναι λοιπόν, δεδομένο πως οι Καταλανοί ενδιαφέρονται θερμά για τον Νικ Καλάθη κι έχουν τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσουν, αλλά η Sport τονίζει ότι ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού, Νάτσο Ροντρίγκεθ, έχει κι άλλα ονόματα στη λίστα του. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Καταλανών αναφέρει πως ο Κώστας Σλούκας αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και είναι δεδομένα στη λίστα των μεταγραφικών στόχων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments