Ελλάδα

Επίθεση Βιτριόλι: Αυτό είναι το facebook της 34χρονης Ιωάννας – Χιλιάδες ευχές από τον κόσμο

Επίθεση Βιτριόλι: Αυτό είναι το facebook της 34χρονης Ιωάννας – Χιλιάδες ευχές από τον κόσμο
Επίθεση Βιτριόλι: Χιλιάδες χρήστες του Facebook εύχονται στην 34χρονη Ιωάννα θέλοντας να της δώσουν δύναμη να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε σοκαρισμένη την εξέλιξη της υπόθεσης με πρωταγωνίστρια την 34χρονη Ιωάννα. Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη στιγμή που η μαυροφορεμένη έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο του θύματος, αλλά η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει την ένοχη. Η Ιωάννα έχει κάνει ήδη κάποια χειρουργεία και θα χρειαστεί δύναμη για να ανέβει αυτό τον Γολγοθά στον οποίο μπήκε χωρίς να το επιλέξει.

Αρκετός κόσμος έχει σπεύσει στο Facebook της Ιωάννας για να της στείλει μήνυμα συμπαράστασης για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο. Κάποιοι γράφουν χαρακτηριστικά: Παιδιά κάποτε ρίξανε οξύ στην katie piper την κατέστρεψαν άλλα δεν το έβαλε κάτω ξαναέφτιαξε το πρόσωπο της με πολλές πλαστικές και παντρεύτηκε έκανε και παιδιά, ίδρυσε μάλιστα και σωματείο για να βοηθάει γυναίκες που έχουν δεχτεί τέτοιες επιθέσεις!! Ίσως πρέπει η Ιωάννα να έρθει σε επαφή μαζί της γιατί η piper θα ξέρει τους καλύτερους γιατρούς και εάν χρειαστεί λεφτά μαζεύουμε όλοι!! Εγώ έχω ελπίδα πως δεν καταστράφηκε η ζωή της γιατί είδα πόσο όμορφη ήταν η katie πόσο χάλασε το πρόσωπο της με την επίθεση και πως το έκανε πάλι όπως πριν, άλλα χειρουργήθηκε από τους καλύτερους!!! Μπείτε στο ίντερνετ και δείτε.

Ο Τ.Λ.Κ γράφει: Τα λόγια είναι περιττά , είμαι αισιόδοξος και σίγουρος πως θα βρεθεί η δράστης .. Εύχομαι να πληρώσει με το ίδιο τμήμα όπως το έκανε στην κοπέλα . Περαστικά και γρήγορη δικαίωση, δεν φταις εσύ που ήσουν σε λάθος μέρος και λάθος στιγμή , φταίνε αυτοί που μεγαλώνουν εγκληματίες στο σπίτι και δεν έχουν μάθει αυτοσεβασμό και σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους. Ρε φίλε πως φτάσανε οι άνθρωποι ! Δεν έχουν καθόλου ντροπή , εγωισμός , αξιοπρέπεια … πολύ ξεδιάντροποι.

Ο A.S συνεχίζει: Λέω από την πρώτη στιγμή (μπαίνοντας στο μυαλό της δράστιδος) ότι το ρίσκο να δράσει σε επαγγελματικό χώρο πρωί με φως είναι τεράστιο και ότι το λογικό θα ήταν να επέλεγε βράδυ. Γιατί επέλεξε πρωί? Γιατί το ρίσκο ήταν μικρότερο από το βράδυ (που θέλει πολυήμερη παρακολούθηση και χρόνο)! Γιατί ήταν μικρότερο? Γιατί ήξερε τον επαγγελματικό χώρο. Γιατί τον ήξερε? Γιατί είναι θέμα που σχετίζεται με την εργασία και ήξερε τα κατατόπια ….τις κάμερες κλπ. Φαίνεται ότι δικαιώνομαι. Καλή δύναμη Ιωάννα – είμαστε δίπλα σου.

Φυσικά δεν λείπουν και αυτοί που αναπτύσσουν τις δικές τους θεωρίες για το έχει συμβεί. “Για να κάνεις αυτή τη δουλειά θέλει πρόβες …..άρα εκεί θα σε καταγράψουν κάμερες…..το άτομο που είναι από πίσω ήξερε το χώρο καλά…. αντιζηλία και να πάει η άλλη στο στόμα του λύκου δύσκολο…..πιο πιθανό άνδρας πρώην με συνεργό άγνωστη γυναικά ….άλλα το πιθανότερο κάτι με την εταιρεία…. δράστης ή δράστες χωρίς γνώση του χώρου θα χτυπούσαν βράδυ άλλου για να χτυπήσεις όμως βράδυ θέλει παρακολούθηση άρα έχει και αυτό ένα μικρο ρίσκο επιλέξανε το πρωί γιατί ξέρανε τα κατατόπια άρα είναι θέμα με την εταιρεία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments