Video

Λεωνίδας Κακούρης στο “Καλύτερα δεν γίνεται”: Το σοκαριστικό συμβάν στη ζωή του

Λεωνίδας Κακούρης στο “Καλύτερα δεν γίνεται”: Το σοκαριστικό συμβάν στη ζωή του
Λεωνίδας Κακούρης στο "Καλύτερα δεν γίνεται": Ο «Δούκας Σεβαστός» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν το Σάββατο 6 Ιουνίου ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος εξομολογήθηκε την τραγική στιγμή της ζωής του, τον χαμό του πατέρα του. Ο «Δούκας Σεβαστός» από τις “Άγριες Μέλισσες” αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Λεωνίδας Κακούρης, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τη μέρα που ο ίδιος πέρασε στο Πανεπιστήμιο. Έχασε τον πατέρα του  μόλις στα 18 του χρόνια, ενώ έμαθε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός όταν πήγε να του ανακοινώσει ότι είχε περάσει στο Πολιτικό της Νομικής.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Το ότι έχασα τον πατέρα μου σε μικρή ηλικία φαντάζομαι πως δεν επηρεάζει το πώς αντιμετωπίζω εγώ τα παιδιά μου. Και να ζούσε ο πατέρας μου φαντάζομαι ότι έτσι θα συμπεριφερόμουν στα παιδιά μου. Δεν το συνειδητοποιείς όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ζεις με αυτό, κάποια στιγμή το ξεπερνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου τη μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο. Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που κάνει η ζωή.

Πήγα να δω τα αποτελέσματα των εξετάσεων, είδα ότι μπήκα στο πολιτικό της νομικής κι έφυγα πετώντας σχεδόν να πάω στο σπίτι που έμενε ο πατέρας μου και από εκεί που ήμουν στον ουρανό βρέθηκα κάτω.

Ο γνωστός ηθοποιός, Λεωνίδας Κακούρης, διηγήθηκε επίσης τη συγκινητική ιστορία της σκυλίτσας που υιοθέτησε στις αρχές του έτους

Η αδέσποτη Λίνα προστέθηκε στην οικογένειά του και μάλιστα πέρασε μαζί της την Πρωτοχρονιά καθώς η οικογένειά του ήταν διακοπές στο χωριό. «Το 5ο λάμδα στην οικογένεια. Όταν βλέπεις αυτό το πλασματάκι να απελευθερώνεται από τους δικούς του δαίμονες, γιατί όταν την είχαμε πάρει ήταν αδέσποτη, φοβισμένη, τρομαγμένη, έγινε ολόκληρη προσπάθεια για να μπορέσει να βγει έξω, είναι πάρα πολύ ωραίο, και αυτό που δίνει η Λίνα αλλά και αυτό που παίρνουμε εμείς. Βλέπω τη σχέση των παιδιών μου που είναι απίστευτα αγαπησιάρικη», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments