Αθλητισμός

Νεμάνια Νέντοβιτς: Τέλος από την Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρβος

Νεμάνια Νέντοβιτς: Τέλος από την Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρβος
Νεμάνια Νέντοβιτς: Παρελθόν από την ιταλική ομάδα αποτελεί ο 28χρονος γκαρντ.

Ύστερα από δύο χρόνια στο Μιλάνο ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχαιρετά την Ιταλία και βγαίνει στην αγορά ως free agent. Η Αρμάνι ανακοίνωσε και επισήμως πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον Σέρβο γκάρντ, ο οποίος τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επίσης, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου ανακοίνωσε πως “χωρίζει” και με τον Κρίστιαν Μπαρνς. 

Ο Νεμάνια υπενθυμίζεται πως μετακόμισε στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ το καλοκαίρι του 2018. Ταλαιπωρήθηκε όμως από αρκετούς και σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κάνει τη διαφορά στο ρόστερ του Έτορε Μεσίνα. Φέτος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 7,9 πόντους, 1,7 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ.

“Καλή τύχη Νεμάνια Νέντοβιτς” έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Twitter οι Μιλανέζοι:

Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο παίκτης:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νέντοβιτς έχει ακουστεί για αντικαταστάτης του Νικ Καλάθη, εφόσον τελικά αποχωρήσει από το “τριφύλλι”. Σύμφωνα με κροατικά Μέσα ο Σέρβος γκαρντ θα μπορούσε να έρθει στο ΟΑΚΑ προκειμένου να πάρει τη θέση του “πράσινου” αρχηγού. Για την ώρα ωστόσο, τα δημοσιεύματα αυτά δεν επιβεβαιώνονται. Σημειώνεται, πως εκτός από τον Παναθηναϊκό το όνομά του έχει γραφτεί και για τη Παρτιζάν,  η οποία μέχρι τη διακοπή στην Αδριατική Λίγκα, ήταν πρώτη στη βαθμολογία με ρεκόρ 17-4, με δεύτερη την Μπούντουτσνοστ (15-6) και τρίτο τον Ερυθρό Αστέρα (14-7).

Ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε πως δεν θέλει να παίζει μόνο 15΄λεπτά στην Euroleague ενώ φάνηκε να γνωρίζει πως τα μειωμένα μπάτζετ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τη νέα σεζόν. «Δεν θέλω να παίζω 15 λεπτά στην Euroleague, αλλά αν τα πράγματα αλλάξουν, γιατί όχι; Τίποτα ακόμα δεν είναι γνωστό, τα μπάτζετ θα είναι μειωμένα την επόμενη σεζόν, περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχω μιλήσει με τον Μίσκο (Ραζνάτοβιτς) σχετικά με τις επιλογές μου για την επόμενη σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο «sportklub.rs».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments