Πολιτική

Γιάννα Αγγελοπούλου – Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση για τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Γιάννα Αγγελοπούλου – Αλέξης Τσίπρας:  Συνάντηση για τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Γιάννα Αγγελοπούλου - Αλέξης Τσίπρας: Η πρόεδρος της επιτροπής "Ελλάδα 2021" συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών της με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα 9 Ιουνίου για να πραγματοποιήσει συνάντηση με  τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ειδικότερα, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του κύκλου επαφών της με τους αρχηγούς των κομμάτων, τους οποίους και θα ενημερώσει λεπτομερέστατα για τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα η Επιτροπή αλλά και τα όσα σχεδιάζει για το μέλλον.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνάντηση η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για την πορεία της προετοιμασίας και των εργασιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις το 2021. Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας συζήτησε με την κ. Αγγελοπούλου σκέψεις και προτάσεις για την ενίσχυση της προσπάθειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται.

Παράλληλα η εκθαμβωτική εμφάνιση της κυρίας Αγγελοπούλου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Με ένα κατακόκκινο κοστούμι, πλήρως εναρμονισμένο στο χώρο, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τι είναι η επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Η «Ελλάδα 2021» συγκροτήθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Σκοπός της  Επιτροπής είναι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, να μην είναι μόνο αφορμή για λαμπρούς εορτασμούς, αλλά και ευκαιρία, προκειμένου να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος και να καταθέσουμε το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο. Η Επιτροπή λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. «Το σήμα επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της φυγής προς τα εμπρός, με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον», επισημαίνεται σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε τον Φεβρουάριο 2020.

Όπως ανέφερε σε σχετική δήλωσή της η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», «τα 200 χρόνια από το 1821, δεν είναι απλώς ιστορία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Να γιορτάσουμε όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουμε, αλλά και να θυμηθούμε από που ξεκινήσαμε. Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και να αποφασίσουμε, πού θέλουμε να πάμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments