Αθλητισμός

Νικ Καλάθης: «Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα»

Νικ Καλάθης: «Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα»
Νικ Καλάθης: Τα χέρια με την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει δώσει ο Έλληνας γκαρντ.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο Νικ Καλάθης συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα. Δημοσίευμα του Eurohoops υποστηρίζει πως ο 31χρονος ήρθε σε συμφωνία με τους Καταλανούς για τα επόμενα τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, το εν λόγω Μέσο αναφέρει ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία για τριετές κλειστό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα, τονίζεται πως επειδή ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αξίας 2,3 εκατομμυρίων, έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του “τριφυλλιού” για να αποδεσμευτεί και να μείνει ελεύθερος.

Έτσι, πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακόμισή του στην Μπαρτσελόνα είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Νικ Καλάθης την σεζόν που μας πέρασε στην Ευρωλίγκα με τους “πράσινους” είχε κατά μέσο όρο σε 28 ματς 13,3 πόντους, 9,1 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα. Το όνομά του έπαιξε πολύ και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως φαίνεται ο ίδιος επέλεξε την Ισπανία.

“Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν”

“Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Αγωνίζομαι πολλά χρόνια στην EuroLeague και έχω τη ρουτίνα μου, την νοοτροπία μου. Δεν την ακολουθώ για τόσο καιρό και μου λείπει. Όμως, πιστεύω πως η επόμενη σεζόν θα είναι η καλύτερη για την EuroLeague. Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι, ανανεωμένοι, πιο ανυπόμονοι και καλά προετοιμασμένοι. Όλοι θέλουν να έχουν μια καλή και υγιή σεζόν. Όπως είπα και πριν, πιστεύω πως θα είναι μία από τις κορυφαίες. Οι παίκτες θα έχουν κίνητρο και θα είναι διασκεδαστικό για τους οπαδούς. Ξέρω πως και εκείνοι ανυπομονούν, όπως και εμείς” είχε αναφέρει σε συνέντευξη του πριν μερικές ημέρες ο 31χρονος γκαρντ μιλώντας στο YouTube Channel της Euroleague.

Παράλληλα, είχε σημειώσει: “Ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της EuroLeague. Μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας. Είναι εξαιρετικό για εμάς τους παίκτες να είμαστε ενωμένοι με τους οπαδούς και να έχουμε αυτή τη σύνδεση, να χτίζουμε ένα “δέσιμο”, που δεν βρίσκεις αλλού. Η οπαδική μας βάση είναι τεράστια. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν, όπως και εκείνοι. Δεν νομίζω πως θα τους απογοητεύσουμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments