Αθλητισμός

Άλεξ Αντετοκούνμπο: Πρόταση από τη Ρίτας Βίλνιους στον 18χρονο γκαρντ

Άλεξ Αντετοκούνμπο: Πρόταση από τη Ρίτας Βίλνιους στον 18χρονο γκαρντ
Άλεξ Αντετοκούνμπο: Την πόρτα του Άλεξ Αντετοκούνμπο χτύπησε η Ρίτας Βίλνιους.

Να κάνει δικό της τον Άλεξ Αντετοκούνμπο επιθυμεί η λιθουανική Ρίτας Βίλνιους, η οποία κατέθεσε πρόταση στον 18χρονο γκαρντ, τον μικρότερο αδερφό της οικογένειας, που έχει πάρει την απόφαση να παίξει μπάσκετ επαγγελματικά στην Ευρώπη και να μην πάει σε κολέγιο. «Ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ, δέχτηκε πρόταση από την Ρίτας Βίλνιους. Η παρουσίαση της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες ικανοποίησε τον παίκτη, ωστόσο οι πιθανότητες να υπογράψει στην Ρίτας είναι ελάχιστες καθώς εξετάζει κι άλλες επιλογές από την Ευρώπη», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο έγκυρος Λιθουανός ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας.

H ανάρτηση του Ουρμπόνας:

“Εξετάζω τις προοπτικές μου, χαίρομαι που έχω τόσες επιλογές”

Ο ίδιος ο Άλεξ Αντετοκούνμμπο μιλώντας πρόσφατα στο Eurohoops αποκάλυψε πως την ερχόμενη σεζόν θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς πιστεύει ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα εξελιχθεί περισσότερο και πιο γρήγορα, μέχρι να έρθει η στιγμή για την μετακόμισή του στο ΝΒΑ. «Εξετάζω τις προοπτικές μου, χαίρομαι που έχω τόσες επιλογές για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Αμερική, αλλά έχω αποφασίσει να παίξω στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω επαγγελματίας πιο γρήγορα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευρώπη, γνωρίζω τα δεδομένα εκεί και πιστεύω πως το καλύτερο για μένα είναι να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Θα κληθώ να προπονούμαι και να παίζω από τώρα με άνδρες, θα μπω από νωρίς σε μια απαιτητική κατάσταση πίεσης και ανταγωνισμού και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα εξελιχθώ σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και ξέρω πολύ καλά πόσος χώρος υπάρχει για μένα να βελτιωθώ μπασκετικά σε όλα τα επίπεδα. Είμαι σίγουρος πως η απόφασή μου να υπογράψω την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη είναι μακράν η καλύτερη και η πιο ευεργετική επιλογή. Θα με βοηθήσει σημαντικά και πολύπλευρα στο πλάνο μου να προετοιμαστώ πιο σωστά και ολοκληρωμένα, ώστε όταν νιώσω έτοιμος να κάνω το επόμενο μεγάλο βήμα μου, να παίξω στο ΝΒΑ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο εν λόγω Μέσο.

Υπενθυμίζεται, πως ο μικρός Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε φέτος την θητεία του στο Dominican High School μετρώντας 12,9 πόντους, 7,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 2,4 μπλοκς σε 28 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments