Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Ενταλμα σύλληψης για την 35χρονη

Επίθεση βιτριόλι: Ενταλμα σύλληψης για την 35χρονη
Επίθεση με βιτριόλι: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Έτσι έπειτα από την κατάθεσή της, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

Απίστευτες αποκαλύψεις για την 35χρονη

Γνωστή από το παρελθόν φαίνεται να είναι η Ιωάννα με την 35χρονη που προσήχθη ως βασική ύποπτη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η 35χρονη, φερόμενη ως δράστιδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, πολύ κοντά στο χωριό όπου μετακόμισε η οικογένεια της Ιωάννας όταν εκείνη ήταν μικρή.

Οι αποκαλύψεις του διοκηγόρου της Ιωάννας

Ο δικηγόρος, μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι πιθανό η 35χρονη να είναι αυτή που επιτέθηκε στην Ιωάννα, καθώς τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της, δηλαδή η περούκα, η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ταξί αλλά και η καμπαρντίνα, αποτελούν τα στοιχεία – κλειδί για να θεωρούν οι αστυνομικοί ότι έχουν εξιχνιάσει την υπόθεση.

Όπως τόνισε ο ίδιος, μέχρι στιγμής η Ιωάννα δεν γνωρίζει ότι οι Αρχές έχουν προσαγάγει τη βασική ύποπτο για την επίθεση σε βάρος της, καθώς όπως είπε ο κ. Λύτρας «η 34χρονη δεν είναι σε καλή κατάσταση και για να την ενημερώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάτι στα χέρια μας». Δηλαδή, ο κ. Λύτρας περιμένει πότε η 35χρονη θα «σπάσει» και θα παραδεχθεί στους αστυνομικούς αν τελικά έκανε εκείνη την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments